Gerard Piqué prvič o razhodu s Shakiro

Gerard Piqué je končno spregovoril o koncu 11-letne zveze s Shakiro. V novem intervjuju za špansko publikacijo El Pais 36-letni nekdanji nogometni zvezdnik omogoči vpogled v svoje življenje, odkar sta se s pop zvezdnico razšla.

Preberi si tudi:
Konec je! Shakira in Gerard Piqué sta se po 11-ih letih razšla

Konec je! Shakira in Gerard Piqué sta se po 11-ih letih razšla

Shakira in Gerard Piqué gresta vsak svojo pot. 45-letna kolumbijska pevka in 35-letni nogometni superzvezdnik sta v skupni izjavi v soboto, 4. junija potrdila, da se ločujeta. “Žal…

Ko ga je novinar vprašal, kako je nanj vplival razhod, je Piqué pozornost preusmeril na njuna otroka, 10-letnega Milana in 8-letnega Sasho.

“Ne bom rekel, da nočem,” je novinarju povedal v španskem jeziku. “Vsakdo ima svojo odgovornost, da naredi tisto, kar je najboljše za njegove otroke.”

“Gre za njihovo zaščito,” dodaja Piqué. “To je naloga vseh staršev s svojimi otroki. Na to sem osredotočen in to je moja vloga očeta.”

Piqué, ki je januarja tudi uradno potrdil zvezo s Claro Chia Martí, je spregovoril tudi o pozornosti medijev in odzivu, ki ga je prejel zaradi zelo odmevnega razhoda.

“Problem je v tem, kako ljudje dojemajo stvari ali kako mediji to zapakira. Še vedno delam, kar hočem,” je povedal za publikacijo. “Želim biti zvest sam sebi. Ne bom zapravljal denarja za čiščenje svoje podobe.”

In nadaljeval: “Ljudje, ki jih imam rad in za katere me skrbi, so ljudje, ki me poznajo. Za ostalo mi je vseeno. Svojo energijo namenjam ljudem, ki so mi najbližje, in jim dajem, kar imam. Zelo sem srečen. V mojem življenju so se zgodile spremembe in vedel sem, kako ohraniti to srečo.”

Preberi si tudi:
Shakira - Modna.si

Shakira očitno poslala ostro sporočilo novi punci Gerarda Piqueja

Shakira je v novem intervjuju očitno udarila po novem dekletu svojega bivšega partnerja Gerarda Piqueja, Clari Chia Marti. 36-letni nogometaš naj bi s Claro prevaral 46-letno pevko, kar…