Domov » Lepota & zdravje » Gigi Hadid razkrila trik za popolne kožne ustnice

Gigi Hadid razkrila trik za popolne kožne ustnice

Lepota & zdravjeLičenjeVIP
Gigi Hadid razkrila trik za popolne kožne ustnice
📷 Gigi Hadid / Instagram

Pred kratkim je znamka Maybelline lansirala težko pričakovano kolekcijo, ki jo je oblikovala Gigi Hadid. Manekenka in modna oblikovalka, ki je razkrila, da si je že dolgo želela oblikovati dekorativne izdelke, ki bodo kvalitetni in hkrati tudi cenovno ugodni, je pred kratkim posnela kratek video za Instagram profil znamke Maybelline, na katerem prikazuje, kako do popolnih kožnih ustnic.

En od njenih prepoznavnih makeup videzov so vsekakor kožne ustnice in v spodnjem videu je za prikaz svojih trikov za popolne ustnice uporabila šminko v odtenku Taura iz kolekcije Gigi X Maybelline.


Najprej Gigi na svoje ustnice nanese malo korektorja, saj v videu pove, da so njene ustnice po naravi precej pigmentirane. Potem pa stvari postanejo zanimive. Gigi nato na ustnice najprej nanese šminko in jih šele nato obrobi s svinčnikom. Gigi pravi, da ji je ta način veliko ljubši, saj le tako ustvari res lep kožni videz.


Boš poskusila njen trik in pri naslednjem šminkanju najprej na ustnice nanesla šminko ter jih šele nato obrobila s svinčnikom?