fbpx

Gisele Bundchen razkrila, kako je pozdravila tesnobo in napade panike

Gisele Bundchen je delila svoje skrivnosti, kako do boljšega duševnega zdravja!

43-letna supermanekenka je v novem intervjuju razkrila svoje težave s tesnobo in depresijo, povedala pa je tudi, kako se ji je uspelo spopasti z napadi panike.

“Nisem vedela, da je to povezano z mojim življenjskim slogom in hrana je bila velik del tega,” je povedala med nastopom v oddaji The View v četrtek, 21. marca.

Gisele je pojasnila, da je začela doživljati hude napade panike v zgodnjih dvajsetih letih.

“Nisem vedela, kaj naj naredim,” je rekla. “Ena najhujših stvari pri napadih panike je močan strah, da boste imeli še enega.”

Nadaljevala je: “Želela sem se počutiti bolje … zato sem našla tega čudovitega naturopata in rekel mi je: ‘Gisele, spremeniti morava tvojo prehrano.’ In rekla sem si: ‘Dieta, kaj ima to opraviti z napadi panike?’ On pa je rekel: ‘Ne, vse je povezano s tem.’ Povedala sem mu o svojem dnevu. Pijem alkohol, kadim, pijem kavo – in rekel je: ‘Poslušaj … takoj nehaj.’ Rekel je: ‘Ne spiš. Ves čas si v različnih časovnih pasovih. Ves dan ješ grozno.'”

Gisele je povedala, da je izboljšanje njenih prehranjevalnih navad, spanje vsaj osem ur in vsakodnevna vadba naredilo čudeže za njeno duševno zdravje.

“Po letu in pol, kot bi rekla, enega najhujših časov v mojem življenju, se je vse spremenilo,” je dejala. “Postala sem druga oseba. Začela sem vaditi meditacijo. Začela sem vaditi jogo. Začela sem vaditi dihanje. Bilo je dolgo popotovanje.”