Domov » VIP » Gisele Bündchen razkrila, zakaj je že po 6-ih letih zapustila Victoria’s Secret

Gisele Bündchen razkrila, zakaj je že po 6-ih letih zapustila Victoria’s Secret

VIP
Gisele Bündchen razkrila, zakaj je že po 6-ih letih zapustila Victoria’s Secret
📷 Gisele / Instagram

Gisele Bündchen je nedavno izdala knjigo “Lessons” (“Lekcije”), v kateri opisuje njeno življenjsko pot do smiselnega načina življenja. V njej pa 38-letna supermanekenka tudi razkrije, zakaj se je po komaj šestih letih odločila, da za vedno odloži Victoria’s Secret angelska krila.

“Prvih pet let sem se počutila udobno med poziranjem v spodnjem perilu, sčasoma pa mi je bilo vse težje in težje pozirati pred fotografskimi objektivi in hoditi po modni pisti le v kopalkah ali spodnjem perilu,” je povedala Gisele. “Dajte mi rep, ogrinjalo, krila – prosim, karkoli, s čimer se lahko vsaj malo pokrijem!”

Gisele pa je v knjigi tudi razkrila, da ji je njena pogodba z Victoria’s Secret zagotovila finančno varnost in je bila dejansko 80 odstotkov njenega takratnega dohodka.

“Bila sem vsekakor hvaležna za priložnost in finančno varnost, ki mi jo je dalo podjetje, vendar sem bila takrat v drugačnem življenjskem položaju in nisem bila prepričana, ali bi še rada nadaljevala s takšnim delom,” je še povedala o razhodu z znamko Victoria’s Secret leta 2006.