7
7
7
7
previous arrow
next arrow
7
7
7
7
previous arrow
next arrow

Hailey Bieber razkrila, da ima genetsko motnjo!

Hailey Bieber je že leta v središču pozornosti zaradi manekenstva, zadnji čas pa zaradi nedavne poroke z mega zvezdnikom Justinom Bieberjem, ki na Youtubu v novi dokumentarni seriji razkriva svoje življenje.

Ampak zvezdnica je tokrat spregovorila o pretirani in utrujajoči pozornosti, ki jo javnost namenja njenim rokam, natančneje mezincem.

23-letnica je nedavno na svojih Instagram zgodbah objavila serijo fotografij, ki so njenim 24,5 milijona sledilcem pojasnile, kaj je razlog za njene zvite prste – to je prirojena motnja, znana pod imenom ektrodaktija (angl. ectrodactyly).

(Hailey Bieber / Instagram Stories)

Na prvi fotografiji Hailey pokaže svojo roko z iztegnjenimi prsti, na kateri se jasno vidi, da je upognjen in nepravilno oblikovan le mezinec.

Kot pojasnilo je zapisala: “OK pa se pogovorimo o mezincu … ker se že od nekdaj norčujem iz tega, bi lahko tudi vsem drugim povedala, zakaj so tako upognjeni in strašljivi”.

Nato je objavila še posnetek strani na Wikipediji za ektrodaktijo in napisala: “Zato moji mezinci izgledajo tako kot izgledajo. To je genetsko, že celo življenje jo imam,” je nadaljevala. “Zdaj me lahko ljudje nehajo spraševati ‘WTF je narobe z njenimi mezinci’ to je narobe! Lol”.

(Hailey Bieber / Instagram Stories)

Za zaključek pa je Hailey še objavila: “Torej v zaključku prosim, da me nehate kritizirati glede mojih mezincev.”

(Hailey Bieber / Instagram Stories)
Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry