Hči Travisa Barkerja Alabama Barker trdi, da je povsem naravna

18-letna hčerka Travisa Barkerja Alabama Barker vrača udarec spletnemu trolu, ki vztraja, da je “opravila veliko lepotnih operacij”.

Alabama je nedavno objavila fotografijo sebe v bikini kopalkah in en komentator je prepričan, da hči znanega bobnarja niti približno ni naravna: “Ta otrok je opravil veliko kozmetičnih operacij v rani mladosti.”

Komentator je nadaljeval z besedami, da upa, da ne bo pretiravala in da zdaj izgleda dobro, vendar ni kompliment, če nekaj pozitivnega skrivaš v košu predpostavk in negativnosti.

Kljub temu je Alabama svoj odziv izrazila na pozitiven in samozavesten način: “Resnično cenim ljubezen! Sem naravna, razen svojih ustnic,” je zapisala. Da si je s polnili povečala ustnice, je razkrila lani oktobra na Instagram zgodbah.

Avgusta lani pa je Alabama komentirala njene fotografije paparacev, ki niso bile nič kaj laskave. “Paparaci vas bodo namenoma fotografirali z odprtimi usti, sredi stavka in kakršno koli grdo fotografijo, ki jo lahko dobijo od vas, samo za oglede,” je trdila na TikToku.

@alabamabarker

♬ original sound – Alabama barker

Nato je pojasnila, da je bilo povečanje telesne teže, zaradi katere je bila deležna tudi štrevilnih kritik, posledica “težav s ščitnico in avtoimunske bolezni.” Opozorila je, da bo verjetno shujšala, ko bo dosegla “uravnoteženost”.

“Zelo bi bila hvaležna, če bi obdržali svoje mnenje zase. To vas bo prineslo dlje v življenju,” je rekla svojim trolom in dodala, da “noče, da mlada dekleta gledajo to, ki so pridobila na teži, da bi kdaj pomislila, da je s tem kaj narobe.”