Heidi Klum razkrila, zakaj je najraje povsem gola

Heidi Klum je v novem intervjuju spregovorila o svojem telesu, karieri in govoricah.

Med pogovorom za revijo People je 50-letna supermanekenka spregovorila tudi o tem, zakaj je najraje povsem gola ter o govoricah, da zaužije le 900 kalorij na dan.

“Ampak glede kalorij sem bila zelo razburjena. Ne zame, ker ljudje ves čas nekaj govorijo. Temu ne morem pomagati. Ko pa res vpliva na druge ljudi, po možnosti tako, da bi lahko zboleli, ker bi sledili neumnosti, ki si jo je nekdo izmislil. Potem se razburim,” je pojasnila.

Heidi je nadaljevala in poudarila: “Ne štejem kalorij. Nikoli jih nisem. Vedno sem imela srečo, da nikoli nisem bila obsedena s štetjem kalorij ali česar koli drugega.”

Preberi si tudi:
Heidi Klum - Modna.si

Heidi Klum razkrila, koliko tehta in koliko kalorij zaužije na dan

Heidi Klum je odkrita glede svojega telesa in trenutne postave. 50-letna manekenka je konec tedna na svojih Instagram zgodbah odgovarjala na vprašanja oboževalcev. Ena oseba je vprašala Heidi:…

Kaj pa je povedala o svoji ljubezni do povsem golega telesa?

“Danes mi je super udobno biti gola. Do te mere, da mi moji otroci rečejo ‘Mama, k meni prihaja prijatelj.’ In jaz si mislim ‘Ali sem bila kdaj gola na dvorišču, ko je k meni prihajal prijatelj?’ Takoj, ko nekdo pride, si oblečem zgornji del,” je pojasnila Heidi. “Če pa ni nikogar, sonce zunaj, zadnjica ven. Enostavno ne maram črt zagorelosti, ker nosim toliko različnih oblačil. Nočem imeti naramnic nikjer od porjavelih črt. To je zelo strateško.”

“Tom je vsekakor videti najlepše gol,” je še dodala o možu Tomu Kaulitzu. “Ne, v vsem izgleda dobro. Resno. Menim, da je super čeden in zdaj pravi ‘Oh, malo sem debelušen’. Pravzaprav obožujem, ko je malce debelušen, če sem iskrena. Stara sem 50. Nočem, da je star 34 let in da je super izklesan. Nočem nekoga, ki ves dan skrbi za svoje mišice. Zame je moško, če je nekaj … ekstra.”