Domov » VIP » Heidi Klum sporočila veselo novico!

Heidi Klum sporočila veselo novico!

VIP
Heidi Klum sporočila veselo novico!
📷 Heidi Klum / Instagram

Oboževalci Heidi Klum so bili lansko leto zelo vznemirjeni, ker sta zvezdnica in njen sovoditelj Tim Gunn po končani sezoni zapustila priljubljeno oddajo Project Runway. Vendar pa je dinamični duo sporočil veselo novico, da se vrača in sicer z novo oddajo “Making the Cut”.

Nova serija bo luč sveta ugledala prihodnje leto, v njej pa se bo za glavno nagrado potegovalo 12 podjetnikov in oblikovalcev z vsega sveta, ki bodo tekmovali za to, da bi svoje nove blagovne znamke nekoliko povzdignili in jih naredili mednarodno poznane. Zmagovalec oddaje bo prejel nagrado v višini milijon dolarjev, ki jo bo lahko investiral v svoje podjetje.

Poleg voditeljev Heidi in Tima, ki sta tudi izvršna producenta serije “Making the Cut”, bo v njej nastopila tudi vrhunska skupina stalnih in gostujočih sodnikov, med njimi Naomi Campbell, Nicole Richie, Carine Roitfeld ter modni oblikovalec Joseph Altuzarra.

Serija bo predvajana na Amazonu, kjer bo tekom sezone tudi možno kupiti oblačila, ki jih bodo oblikovali tekmovalci.

Preteklo sredo je voditeljica na svojih socialnih profilih s sledilci delila veselo novico: “Kot pravijo ‘ko se ena vrata zaprejo, se druga odprejo’ …in včasih imajo razgled na Eiffelov stolp!” je Heidi zapisala pod prvim videom, pod drugo objavo pa dodala, da sta s Timom Gunnom navdušena nad tem, da bosta novo serijo za Amazon Prime snemala v Parizu.