Heidi Klum že nosi trend kavbojk, ki bodo zagotovo velik hit leta 2024

Ne glede na to ali nosi elegantno večerno obleko na rdeči preprogi ali pa lahkoten vsakdanji videz, Heidi Klum je brez dvoma stilska ikona, ki jo imajo številni za modno inspiracijo. Ni je strah nositi niti drzne, neobičajne modne kose, kar je dokazala tudi nedavno, ko je oblekla ne ravno klasične kavbojke.

Manekenka je na snemanju nove sezone nemške Next Top Model nosila denim videz od glave do pet, za katerega menimo, da bo zagotovo velik trend v letu 2024.

Vsi obožujemo kavbojke zaradi brezčasnega, klasičnega videza, ki ga je mogoče preprosto narediti ali elegantnega ali sproščenega, vendar pa to ne pomeni, da mora biti denim ležeren. Pravzaprav so lahko kavbojke osrednji in najbolj opazen kos tvojega videza.

Primer: trend dvobarvnega denima, ki ga obožuje Heidi. Na vsaki nogi različen odtenek denima doda nevpadljiv, a učinkovit detajl, ki povzdigne njen celoten videz.

Heidi pa ni edina, ki napoveduje, da bo dvojni denim velik trend leta 2024. Oblikovalci, kot so Diesel, Marine Serre, Ferrari in Ganni, so na pisti za pomlad/poletje 2024 pokazali kavbojke v dveh ali celo več odtenkih.
Preberi si tudi:
Bi morala svoje kavbojke zamrzniti ali oprati?

Bi morala svoje kavbojke zamrzniti ali oprati?

Kdaj si nazadnje oprala svoje najljubše kavbojke? Morda se ti zdi to zelo preprosto vprašanje, vendar pa bodo imeli mnogi ljubitelji denima težave pri odgovoru. Zakaj? Ker mnogi…