Hiti devetdesetih z Dominikom Kozaričem na ALEJI SKY

Na zeleni strehi najboljšega novega nakupovalnega središča na svetu bo danes nastopila legenda slovenske glasbe. In sicer bo v sklopu after-work koncertov na ALEJI SKY nastopil eden najbolj priljubljenih pevcev devetdesetih let, Dominik Kozarič. Obiskovalce bo zabaval z uspešnicami, kot so Reka luči, Ljubi jo nežno, Brez nje in Tina. Dominik bo po dveh desetletjih dela v tujini ponovno koncertiral v Sloveniji, v načrtu pa že ima nov album.

 Hiti devetdesetih z Dominikom Kozaričem na ALEJI SKY - Modna.si
Hiti devetdesetih z Dominikom Kozaričem na ALEJI SKY

Še sveži pa so vtisi s koncerta indie-punkerjev Koala Voice. »Njihova energija je nalezljiva!« in »Še kdaj, prosim« sta le dva izmed komentarjev vidno navdušenih obiskovalcev, ki so do zadnjega kotička napolnili ALEJO SKY. Koala Voice so privabili ogromno glasbenih navdušencev, ki so uživali v ritmih poznanih pesmi, kot sta Postapokaliptični svet in Ker tu je vse tako lepo. Obiskovalci so lahko resnično uživali v večeru, polnem glasbenih presežkov, mladostne energije in strasti.

Koala Voice na ALEJI SKY - Modna.si
Koala Voice so do zadnjega kotička napolnili ALEJO SKY. (Foto: Janez Štrukelj

ALEJA SKY je tako sinonim za bogato poletno dogajanje nad mestom, kjer so se predstavili številni slovenski glasbeniki, ter mesto za svetovne premiere filmov in raznovrsten športni program za aktivno zabavo.