Hiti devetdesetih z Dominikom Kozaričem na ALEJI SKY

Na zeleni oazi  ALEJE, najboljšega novega nakupovalnega središča na svetu, bo danes nastopil eden najbolj priljubljenih slovenskih pevcev devetdesetih let, Dominik Kozarič, ki bo obiskovalce zabaval z uspešnicami, kot so Reka luči, Ljubi jo nežno, Brez nje in Tina. V torek, 25. julija, pa boste lahko prisluhnili duhovitim rimam raperja Leopolda I., ki pri glasbenem izražanju prisega na lokalno narečje.

V okviru torkovih after-work koncertov so poletne večere s svojimi energičnimi nastopi že polepšali RoMaChild – Martin Štibernik in Roman Ratej, Anja Rupel, Tomaž Domicelj in nazadnje skupina Regen, ki je dodobra napolnila teraso ALEJE. Če ste katerega od koncertov zamudili, nič hudega – vrhunskim domačim izvajalcem boste lahko ob torkih prisluhnili vse do konca septembra.

Tomaž Domicelj na ALEJA SKY - Modna.si
Slovenski kantavtor Tomaž Domicelj je navdušil s svojim nastopom in dodobra ogrel občinstvo (Foto: Janez Štrukelj)

Aktivna streha ALEJA SKY je v poletnih mesecih epicenter zabave, druženja in uživanja v plesu, kot pa tudi idealen prostor za različne športne in otroške aktivnosti. Trenirate lahko v fitnesu na prostem ali na tekaški stezi, najmlajši pridejo na svoj račun na otroškem igrišču, »ninje« pa lahko preverijo svojo spretnost na Ninja Warrior poligonu.

Če vas zanimajo lepote morskih globin, ALEJA na osrednjem prostoru predstavlja neverjetno razstavo školjk iz celega sveta. Ta čudovita zbirka vas bo med poletjem navduševala in očarala, saj gre za edinstveno priložnost, da se poglobite v bogastvo podvodnega sveta. Ogledate si lahko različne tipe školjk, njihovo habitatno okolje in nenavadne prilagoditve, ki so jih razvile skozi tisočletja.

V času visokih poletnih temperatur številne izmed 80 trgovin v ALEJI vabijo z znižanji. Med njimi so XYZ, Sportina, s.Oliver, Comma, Intimissimi, H&M, Hervis, Reserved, Adidas, Sport Vision, Europa 92, Mohito, Vitapur, Müller, Okaidi, Orsay, L’Occitane, Optika Clarus, Deichmann, Mass, Office Shoes, Mladinska knjiga, ki vabijo z do 70-odstotnimi popusti na oblačila, obutev, modne in prehranske dodatke ter ostalo. Sedaj je odlična priložnost, da osvežite poletni videz ali pa si preprosto popestrite vroče dni.