H&M najavil novo sodelovanje: Kenzo x H&M

Že od leta 2004 znamka H&M sodeluje s prestižnimi modnimi znamkami in oblikovalci, med drugimi tudi Karl-om Lagerfeld-om in Balmain-om, ki sta oblikovala luksuzni kolekciji po širši množici dostopnih cenah.

Včeraj pa je H&M najavil novo sodelovanje! Priljubljena znamka bo moči združila s prestižno znamko Kenzo, ki je znana po živahnih barvah in drznih vzorcih – dveh stvareh, v katerih blesti tudi H&M.

Lanskoletno sodelovanje z Balmain-om je bilo najbolj uspešno do sedaj, tako da ima Kenzo kar težko nalogo. Vendar pa so pri znamki prepričani, da bosta to dve popolnoma različni kolekciji: “Balmain je bil glamurozen in seksi, Kenzo pa bo živahen, mladosten in zabaven,” je povedala vodja oblikovanja pri H&M, Ann-Sofie Johansson.

Kenzova dizajnerja Carol Lim in Humberto Leon sta prav tako spregovorila o poroki med znamkama in kaj lahko pričakujemo od nje: “Bo ženstvena in zabavna. Imamo otipljiv pristop do tehnik, vezenin in okraskov,” je sporočil Leon.

Vsa oblačila si bomo lahko na modni reviji ogledali oktobra, kolekcija pa bo na spletu in v trgovinah na voljo od 3. novembra dalje, zato hitro označi datum na svojem koledarju in počasi začni delati prostor v svoji omari za nova barvita oblačila in nore potiske!

Vse pravice pridržane © 2023 Modna.si