H&M z novo kolekcijo v Ljubljano prinesel delček Pariza

Kotiček Ljubljane je v sredo, 14. septembra gostil pravo pariško zabavo. V družbi vplivnic Lorelle Flego, Gaje Prestor, Alje Perne in Lili Čadež je v magičnem prostoru zasijala zimsko-jesenska kolekcija H&M. Klasična, samozavestna in vedno vsestranska. Pariška ulična moda je navdušila povabljene in jih na vdihnila za jesensko preobrazbo.

Lorella Flego, Gaja Prestor, Valeria Četić, Alja Perne in Lili Čadež (Foto: Žiga Intihar)
Lorella Flego, Gaja Prestor, Valeria Četić, Alja Perne in Lili Čadež (Foto: Žiga Intihar)

Modni kosi iz nove kolekcije H&M vas bodo spremenili v Parižanke

H&M kolekcija za jesen/zima 2022 ponuja modne kose za vse ljubitelje klasičnega modnega videza. Ključni kosi v kolekciji so mini krila, plašči in škornji – od kavbojskih do tistih do kolen. Topli odtenki oranžne, rdeče in bordo rdeče barve se odlično ujemajo s karo vzorci, osebnost pa v kolekciji dajejo bleščeči dodatki, torbe v slogu makro tote in debele, izrazite pletenine.
»Najbolj me je prepričal kostim, ki sem ga nosila tudi na dogodku, saj je prava mešanica

Gaja Prestor (Foto: Žiga Intihar)
Gaja Prestor (Foto: Žiga Intihar)

klasike in zapeljivosti. Upam, da kombinacija nikoli ne bo šla iz mode,« je svoj najljubši del nove kolekcije opisala glasbenica Gaja Prestor.

»Všeč mi je, da Parižanke znajo loviti ravnotežje med urejenostjo in neurejenostjo. Super so videti, čeprav niso kot iz škatlice,« je povedala ustvarjalka vsebin Lili Čadež, ki je na dogodku s svojo modno kombinacijo pokazala, kako lahko navdih pariškega sloga prilagodimo sebi.

Nad novo kolekcijo pa je navdušena tudi modna ikona in manekenka Naomi Campbell, ki je nastopila v promocijskem videu kolekcije v režiji Bardia Zeinali. Kratki film slavi Pariz, Naomi pa v njem igra pariško modno poznavalko. “Z veseljem sem sodelovala s H&M, saj je video in kolekcijo navdihnilo mesto, ki mi je zelo blizu. Odlična moda bi morala biti namenjena vsem, zato je izjemno, da kampanja to podpira,” je povedala kultna manekenka, ki je po besedah povezovalke večera in modne poznavalke, Lorelle Flego, zaznamovala modno industrijo zadnjih tridesetih let.

“Brasserie Hennes je izmišljena modna lokacija, ki pooseblja pariško kulturo majhnih tavern in bistrojev, kjer posedajo parižani in tisti na lovu za pristno pariško izkušnjo. Kajti v Parizu za ogled modne piste ne potrebujemo rezervacije v prvi vrsti modne revije prestižnega oblikovalca, čarobnost Pariza resnično pride do izraza prav na ulicah tega večnega mesta,” je zaključila Valeria Četić, predstavnica H&M Slovenija.

Kolekcija je v izbranih poslovalnicah H&M v Sloveniji in na spletni strani hm.com na voljo od 15. septembra dalje.