ME hotel na Ibizi, Španija

Popolna sprostitev in neskončne zabave na plaži, ME je kraljestvo dizajna in personaliziranih storitev obdanih s soncem, jahtami in 360-stopinjskim panoramskim razgledom na bele peščene plaže.

ME Ibiza je prefinjen plažni umik v središču sredozemskega kapitala ekskluzivnosti in mednarodnega glamurja. To je mesto, kjer se prefinjenost pomeša z boemskim, kjer lokalne kulture pozdravljajo popotnike od blizu in daleč in kjer glasba bije po tvojem individualnem ritmu. Zasidran v samotnem zalivu z neposrednim dostopom za jahte, ti ta luksuzni hotel ponuja občutek zasebnosti in je idealen za vse, ki si želite sprostitve in zabave. 179 sob in 26 delux apartmajev je opremljenih minimalistično in v slogu Ibize. ME Ibiza predstavlja resnično nepozabno izkušnjo za popotnike s stilom.


ME Ibiza vključuje celo paleto ekskluzivnih bazenov, da ustrežejo željam skoraj vsakega popotnika. Streha ponuja VIP izkušnjo z bleščečim razgledom in neskončnim bazenom. Restavracija na strehi ob bazenu streže sveže morske in mediteranske jedi in ti pričara popolno večerno izkušnjo z najbolj stilsko okolico. Pritličje pa predstavlja poskočno okolje z dnevnimi DJ-ji in okusnimi meniji ob bazenu.

ME Ibiza se nahaja v neposredni bližini razkošnega mednarodnega kluba Nikki Beach.

(Slike: Melia)

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry