7
7
7
7
previous arrow
next arrow
7
7
7
7
previous arrow
next arrow

Hudičevo dober navdih za spomladanske nohte!

Ikonično, draga moja!

Potrebuješ razlog za nakup novih odtenkov lakov za nohte? Ponudimo ti jih lahko kar nekaj – no, 101, če smo natančni.

Sally Hansen je pravkar lansirala kolekcijo Miracle Gel, ki jo je navdihnil težko pričakovani novi Disneyev film Cruella z Emmo Stone v glavni vlogi.

Kolekcija vključuje 13 močnih odtenkov, ki so dovolj punk, da oživijo tvoje najstniško uporniško obdobje, vendar še vedno v trendu, da ustreza Disneyjevemu najljubšemu in najbolj modnemu negativcu.

“Ta dinamična linija omejene izdaje je namenjena močnim ženskam, ki svojo identiteto izražajo s svojimi nohti, odkljuka ogromno trendov in je popolna za Miracle Gel, resnično modno avtoriteto v dolgoobstojni barvi za nohte,” je v sporočilo za javnost povedala Celia Tombalakian, podpredsednica globalnega trženja za Sally Hansen.

Izvirna, diabolično trendovska Cruella De Vil v 101 Dalmatincu je navdihnila dobo uporniškega oblačenja – da niti ne omenjamo revolucije dvobarvnih las.

“Cruellin živ in edinstven občutek za modo se pojavlja v vseh vidikih njene identitete, sodelovanje med Disneyjem in Sally Hansen pa bo navdihnilo in vzpodbudilo oboževalce, da malo tega punk-rock pridiha vnesejo v svoj slog,” je v izjavi povedala Lylle Breier, ki je pri Disneyu odgovorna za globalno trženje in promocije.

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry