Igrače v vrednosti 7500 evrov podarili v dobrodelne namene

Ob praznovanju 30-letnice so konec minulega leta v sklopu Festivala daril zaključili projekt Darilo za prijatelja, kjer so za otroke zbrali kar 1900 igrač. Igrače v vrednosti 7500 evrov so podarili organizaciji Slovenska Karitas.

»V akciji, ki je potekala konec leta, smo skupno zbrali kar 3000 igrač za dve dobrodelni organizaciji. S tem smo dosegli cilj, ki smo si ga zastavili. Veseli me, ko vidim, da vse več ljudi sodeluje v naših dobrodelnih aktivnostih,« je poudarila Tina Naraglav, vodja marketinga in odnosov z javnostmi pri podjetju Acron s papirnicami Office&More, galanterijami Bags&More in spletno trgovino s šolskimi potrebščinami go2school.com in največjo spletno galanterijo pri nas bagsandmore.si.

Igrače v vrednosti 7500 evrov podarili v dobrodelne namene
Peter Tomažič in Jana Flajs (Slovenska Karitas), Tina Naraglav, vodja marketinga v podjetju Acron

V akciji Darilo za prijatelja imajo vsako leto različne dejavnosti, pri katerih donirajo denar, darila oz. različne zbrane izdelke. Letos je bilo v papirnicah Office&More in galanterijah Bags&More med tisoč drugimi na voljo pet posebnih  izdelkov oz. igrač za nakup. Če so kupci kupili katerega izmed izbranih, je podjetje istega podarilo organizacijama Karitas in Božiček za en dan.

Igrače v vrednosti 7500 evrov podarili v dobrodelne namene
Podjetje Acron je organizaciji Slovenska karitas podarilo 1900 igrač

Podjetje Acron, ki je lani praznovalo 30-letnico, sicer dobrodelne aktivnosti z različnimi projekti izvaja skozi celo leto in tako pomaga otrokom. V njihove aktivnosti se vključuje vse več ljudi, med drugim tudi vrtci, šole in drugi vzgojni zavodi. V zadnjih treh letih so različnim humanitarnim organizacijam donirali izdelke in sredstva v vrednosti kar 125.000 evrov.