In najbolj seksi moški na svetu leta 2023 je…

Revija People je razglasila svojega najbolj seksi moškega na svetu za leto 2023!

Med pogovorno oddajo Jimmy Kimmel Live! v torek, 7. novembra zvečer je Jimmy Kimmel pomagal reviji razkriti, da je Patrick Dempsey imenovan za najbolj seksi moškega na svetu leta 2023.

“Vesel sem, da se to dogaja na tej točki mojega življenja,” je v svoji naslovnici delil 57-letni zvezdnik serije Grey’s Anatomy. “Lepo je imeti priznanje in seveda se moj ego nekoliko poveča, vendar mi daje platformo, da ga uporabim za nekaj pozitivnega.”

Patrick je dejal, da je bil popolnoma “šokiran”, ko so People počastili s prestižnimi častmi.

“Bil sem popolnoma šokiran, nato pa sem se začel smejati, kot da je to šala, kajne? Vedno sem bil družica!” se je spominjal Patrick. “Popolnoma sem pozabil na to in nikoli nisem niti pomislil, da bi bil v tem položaju. Torej je moj ego dober.”

Patrick in žena Jillian sta poročena od leta 1999 in imata tri otroke – 21-letno hčerko Talulo in 16-letna dvojčka Sullivana in Darbyja.

Kar se tiče tega, kako so se njegovi otroci odzvali na novico, je Patrick vztrajal, da se bodo “samo norčevali iz mene, me obremenjevali in ugotovili vse razloge, zakaj ne bi smel biti. Kar je dobro, ohranjajo me mladega.”