fbpx

Inovativna Samsung sušilna omara za nego oblačil je zdaj na voljo tudi v Sloveniji

Z uporabo zraka in pare pod pritiskom za odstranjevanje vonjav, glajenje gub, osvežitev in sušenje vaših oblačil vam Samsung sušilna omara za nego oblačil, ki je pravkar prišla na slovenski trg po maloprodajni ceni od 1.399 evrov, nudi pravo celostno nego oblačil doma.

Tudi najbolj uglajena oblačila lahko izgubijo svoj čar, ko se zmečkajo, umažejo ali se ne prilegajo najbolje, redni obiski kemične čistilnice pa so lahko dragi in vzamejo dosti časa. Samsung za te težave ponuja rešitev, ki predstavlja novo obdobje nege oblačil. Samsung sušilna omara za nego oblačil, ki je ravno prispela v Slovenijo, ponuja nabor rešitev za nego oblačil.

Celostna revitalizacija in sušenje s kančkom dišave

Poleg osvežitve oblačil s funkcijama JetSteam in JetAir Samsung sušilna omara za nego oblačil nudi zmogljivo odstranjevanje vonjav z vaših oblačil. S sposobnostjo temeljite razgraditve in ločevanja delcev, ki povzročajo neprijeten vonj, z oblačil (vključno z 99 % neprijetnega vonja zaradi potu in dima), ohranja oblačila sveža in brez neprijetnih vonjav. Poglejte spodnji video in preverite, kako inovativna funkcija JetSteam Samsung sušilne omare za nego oblačil temeljito očisti vaša oblačila.

Ko so vaša oblačila enkrat osvežena, Samsung sušilna omara za nego oblačil poskrbi, da so vaši kosi oblačil temeljito osušeni in pripravljeni, da jih vzamete iz omare in oblečete. Tehnologija HeatPump Drying poskrbi za nežno in stroškovno učinkovito sušenje, kombinacija tehnologij Upper JetAir in Lower HeatPump pa s kroženjem zraka zmanjša poškodbe in krčenje oblačil. Ko so vaša oblačila enkrat sveža in suha, vam funkcija Fragnance Kit omogoča, da vašim oblačilom dodate dišavo po lastni izbiri.

Inovativna Samsung sušilna omara za nego oblačil je zdaj na voljo tudi v Sloveniji

Zgubana in kontaminirana oblačila so stvar preteklosti

S Samsung sušilno omaro za nego oblačil nezaželene gube na vaših oblačilih postanejo oddaljen spomin. Poleg obdelave oblačil z močno paro, ki gladi gube, Samsung sušilna omara za nego oblačil vsebuje sistem uteži, ki pomagajo gladiti gube na vaših oblačilih od vrha do tal. Neodvisno testiranje, ki ga je izvedlo podjetje Intertek, je pokazalo, da njena uporaba odstrani 100 % gub z volnenih oblačil in približno 80 % gub s kosov iz rajona.

Naših oblačil se drži več onesnaževalcev, kot si mislimo. Na srečo Samsung sušilna omara za nego oblačil ponuja številne metode, ki temeljito in povsem brez hrupa osvežijo vaša oblačila znotraj in zunaj. Te vključujejo sistem obešalnikov AirHangers, ki porazdeli zrak med obešalniki, na katerih so vaša oblačila, in tako poživi oblačila od znotraj. Funkcija JetAir obdela vaša oblačil z zrakom tako od zgoraj kot od spodaj in pri tem ne izpusti nobenega kosa tkanine.

Funkcije, ki izpopolnijo čiščenje in sušenje

Model 8500 ima poleg vsega naštetega tudi AI-funkciji Auto Cycle Link, ki omogoča komunikacijo med pralnim in sušilnim delom, tako da bo najprimernejši tečaj sušenja priporočen takoj po končanem pranju, in AI Pattern, ki prikazuje najpogosteje uporabljene tečaje in posebne nastavitve glede na navade uporabnikov. Oba modela pa se ponašata tudi z možnostjo odstranjevanja vonjav z uporabo UV-filtra, ki odstrani celo vonj tobaka, hrane in potu.

18-inčne Samsung sušilne omare za nego oblačil imajo dovolj prostora tudi za shranjevanje velikih oblačil, kamor lahko shranite do tri suknjiče in tri hlač ali daljše obleke, vsi modeli pa oblačila sanitanizirajo z visokotemperaturno paro, ki prodira in razkuži oblačila ter iz tkanine odstrani 99,9 % običajnih bakterij in pršic, in AI-funkcijo za zaznavanje suhosti oblačil, s katero Samsung sušilna omara za nego oblačil natančneje zazna suhost in optimizira med ciklom ter skrajša vsaj 15 % časa cikla in preprečuje čezmerno sušenje.

Inovativna Samsung sušilna omara za nego oblačil je zdaj na voljo tudi v Sloveniji

Pametni nadzor za lahkotno uporabo

Nabor zmogljivih funkcij Samsung sušilne omara za nego oblačil je zdaj dostopen, kjerkoli ste, tudi prek aplikacije Samsung SmartThings, ki vam poleg različnih funkcij za vzdrževanje oblačil ponuja tudi priporočila ciklih za širok nabor različnih vrst tkanin in še marsikaj drugega.

Priporočena maloprodajna cena Samsung sušilne omare za nego oblačil v Sloveniji je 1.399 evrov. Na voljo je 18-inčni model z JetStream in upravljanjem z umetno inteligenco v čudoviti barvi srebrnega ogledala, s svojim elegantnim dizajnom, zaradi katerega je podoben ožji omari, pa se lepo prilega v vsak prostor, v katerega ga postavimo. Več informacij o izdelku lahko najdete na Samsungovi spletni strani.