Insta lepotni trik: Kako umetne trepalnice nanesti z vihalnikom za trepalnice

Ličenje je lahko zelo sproščujoče opravilo, če seveda znaš uporabljati ličila. Nanos pudra, korektorja, maskare, bronzerja in rdečila za lica ni neka znanstvena fantastika in večina med nami to obvlada. Marsikateri pa se zatakne pri nanosu črtala za oči in nanosu umetnih trepalnic.

Čeprav slednje zares povzdignejo makeup na višjo raven, pa se številne raje ustavijo le pri nanosu maskare in se umetnih trepalnic, zaradi kompleksnosti nanosa, raje sploh ne odločijo nanašati.

Kaj pa če ti povemo, da je nanos umrtnih trepalnic tako enostaven kot vihanje trepalnic? Kot lahko vidiš v spodnjem videu (ali KLIK na video), umetne trepalnice preprosto položiš na vihalnik trepalnic, na svoje trepalnice naneseš tanko plast lepila, oči na široko odpreš in vihalnik uporabiš kot bi želela privihati trepalnice. Odstraniš vihalnik in ta-daaaaa!

Opomba: Opozoriti te moramo le na to, da umetnih trepalnic potem ne odstraniš tako, kot bi jih sicer (le odlepila stran), ampak naneseš nanje malo olja, da same lepo odstopijo. Na ta način boš istočasno tudi navlažila svoje trepalnice.

Preberi si tudi:
Insta lepotni trik: Kako hitro in enostavno ustvariti bolj poln čop

Insta lepotni trik: Kako hitro in enostavno ustvariti bolj poln čop

So tvoji lasje pogosto speti v čop? Si vsakič znova želiš, da bi le-ta brez kakršnihkoli podaljškov izgledal bolj poln? Za takšen videz ne potrebuješ nobenih zahtevnih spretnosti,…