Internet nori za skupno fotografijo Taylor Swift in Drake-a

Drake je pred dnevi na svojem Instagram profilu objavil skupno fotografijo sebe in Taylor Swift. In internetu se je zmešalo!
Na fotografiji sta obrnjena stran od kamere in zdi se, kot da sta zapadla v zelo pomembno debato. Na podlagi Taylorinega stajlinga lahko sklepamo, da je bila fotografija po vsej verjetnosti posneta na reperjev 30. rojstni dan, ki ga je praznoval 30. oktobra. Pevka ima na posnetku oblečen top brez naramnic in krilo, kožo pa ji krasijo kovinski tattooji, medtem ko je Drake od glave do pet oblečen v žametno moško obleko.

Zvezdnika naj bi se v zadnjem času kar precej družila in skupaj zahajala v studio, kjer snemata nov glasbeni material. Ljudje imajo glede sodelovanja zelo mešane občutke. Prostor za komentarje pod fotografijo je poln popolnoma različnih komentarjev, od zelo negativnih: “Preneham slediti, blokiram, brišem vse pesmi z mojega seznama predvajanja” do zelo pozitivnih: “Ne poslušaj sovražnikov, všeč sta mi skupaj.”
Kakorkoli, mi smo prepričani, da bo nova glasba nekaj popolnoma drugačnega, vendar kljub vsemu neverjetna. Konec koncev imata glasbenika skupaj kar 11 glasbenih nagrad Grammy!