fbpx

Izdelovalec kozmetike trdi, da Kylie Jenner zavaja svoje oboževalce

Kylie Jenner se je odzvala na kritike glede fotografij, ki jih je objavila iz laboratorija Kylie Cosmetics v Milanu v Italiji.

24-letnica je v sredo (3. avgusta) na Instagramu objavila fotografije, na katerih je bila oblečena v bel laboratorijski plašč in ustvarjala izdelke za svojo lepotno znamko.

“V laboratoriju ustvarjam novo čarovnijo za vas 💕 boljšo kot kdaj koli prej,” je pripisala pod objavo.

Izdelovalec kozmetike Kevin James Bennett je ponovno objavil fotografije na svoji strani in obsodil Kylie, da je nehigienična v laboratoriju. Zvezdnica se je odzvala in ga obtožila “širjenja lažnih informacij”.

Kevin je na svojem profilu na Instagramu zapisal: “Vem, da me bosta Kardashian/Jennerjeva klana pograbila za vrat, ker izpostavljam njihovo kozmetično kraljico … ampak WTF @kyliejenner 🤬🤨🤬 Sem izdelovalec kozmetike in delam s proizvajalci kozmetike (in njihovimi laboratoriji) kot del moje službe. Imam zelo kratke lase in NIKOLI mi niso dovolili v laboratorij ali v proizvodne prostore brez mrežice za lase, prevlek za čevlje, maske … in ROKAVIC za enkratno uporabo.”

“Kylie svoje sledilce prepričuje, da mislijo, da ustvarja kozmetiko. In rad bi vedel, kateri nevedni proizvajalec (v Italiji) ji je dovolil, da uprizori to fotografijo v svojem laboratoriju in v proizvodnem prostoru – brez upoštevanja ustreznih sanitarnih protokolov. Potrebujem ime, ker se želim prepričati, da moje stranke NIKOLI ne delajo z njimi,” je dodal. “Ljudje, to ni način, kako ustvarjamo kozmetiko in napačno predstavlja, kako deluje naša industrija. Verodostojni proizvajalci upoštevajo STROGE sanitarne protokole, da vas zaščitijo.”

Kylie je pod objavo pustila komentar, da bi odgovorila na obtožbe.

“Kevin – ta slika ni bila posneta v proizvodnem obratu. nikoli ne bi zaobšla higienskih protokolov, prav tako jih ne bi storil noben drug zvezdnik ali lastnik lepotne znamke. to je popolnoma nesprejemljivo se strinjam. to je majhen osebni prostor, kjer ustvarjam lastne zabavne vzorce in fotografiram za vsebino, ki nikakor ni blizu množične proizvodnje. nihče ne ogroža strank! sram te bodi kevin za širjenje lažnih informacij!!!!” je zapisala v razdelku za komentarje.