Izstopaj z GLAMI: 5 idej za poletne festivalske modne videze

Po dveh letih, ko so bile tvoje modne izbire bolj usmerjene v praktičnost in udobje, lahko končno svobodno zadihaš in uživaš v ritmih najboljših poletnih glasbenih festivalov, ki so znova v polnem teku.
GLAMI ti pri tem priskoči na pomoč s 5 idejami za modne stajlinge, ki jih lahko poljubno kombiniraš in zagotovo te bodo spremenili v IT-dekle, ljubiteljico glasbe in pravo stilsko poznavalko.

Hit duet: široke hlače in kratki topi

Ko gre za festivale, so hlače iz umetnega usnja obvezna izbira. Če želiš pri topih več udobja, se lahko odločiš za organski bombaž ali svilo. In to je to – na večerih odlične zabave se boš povezala z ljudmi tako prek glasbenih vibracij kot prek tekstur in barv.

Naj tvoja majica … zapoje

Ko ne moreš najti besed s katerimi bi izrazila svoje občutke, ti na majicah na pomoč priskočijo emotikoni ali smešna, navdihnjena sporočila. Ko gre za poletne festivale 2022, kot so Kamfest, Festival Jazzinty ali pa Dnevi poezije in vina na Ptuju, ti bodo majice s kratkimi rokavi ali topi s sporočilom, v kombinaciji s hlačnimi nogavicami in belo laneno srajco pomagale, da se boš počutila res dobro v svoji koži. In kdo ve, morda bo ta ljubezen do sebe, navdihnila tudi druge.

Izrezi na oblekah
Izrezi na oblekah (Foto: Glami)

Ne le pesmi, tudi outfiti so narejeni iz izrezov

Super je, če so oblačila tematizirana z dogodkom in se ob tem počutiš posebno. Predstavljaj si, kako lahko sanjsko opravo dopolniš z majhnim detajlom. In pri poletnih festivalskih outfitih je ta bistveni detajl lahko krilo z zanimivim izrezom . In kaj gre bolje k takšnemu krilu, kot neobičajna torba za prenosnik ali celo večbarvna pasna torbica, potiskana z emotikoni, ki najbolje odražajo tvoj karakter. Priročno in trendovsko hkrati!

Za piko na i – navdahnjena jopica

Vemo, da poletna oblačila niso nikoli pozabljena, saj se v njih hranijo tudi spomini. Puloverji so v poletnih večerih izjemno uporabni, odlično pa se ujemajo s kratkimi topi.

Jakna preko kratkega topa
Jakna preko kratkega topa Foto: Glami)

Če je tvoj stil bolj klasičen, lahko izbereš kratko jakno, ki se bo odlično podala k večernemu outfitu. Top izbira tudi za poletne festivale!

Izberi pravo obleko in se počuti kot zvezda

Obleke bodo vedno najlažja izbira, še zlasti poleti, tudi ko boš kot strastna ljubiteljica festivalske zabave uživala v ritmih svoje najljubše glasbene skupine.

Odločiš se lahko za cvetlični vzorec ali širok model ali pa za mini obleko z izrezi na ramenih, ki jo lahko kombiniraš s parom gležnjarjev s šik rokovskimi poudarki, zaponkami ali drznimi detajli, kot so potiski.

A ne glede na to, kaj nosiš, zlato pravilo je, da se v svoji koži počutiš posebno in dobro. Oblačila so le hologram občutkov, ki jih doživiš ob takšnem dogodku. Zabavaj se z GLAMI.si.