fbpx

Jasna Vale že pozna skrivnost do lepih in negovanih las, pa ti?

Nov izgled. Nova formula. Novi rezultati.

Marec je mesec žensk, zato ob prihajajočem materinskem dnevu slavimo žensko lepoto, kamor seveda spadajo tudi zdravi in negovani lasje. S prenovljeno linijo izdelkov KEUNE DESIGN si lahko profesionalno nego las privoščite tudi doma.

Keune DESIGN šamponi
Keune DESIGN šamponi

Vsaka ženska si zasluži nekaj trenutkov zase in razvajanje, saj se dobro počutje vedno odraža tudi navzven. Z linijo izdelkov KEUNE DESIGN si lahko profesionalno nego las privoščite v udobju svojega doma. “Sama si rada vzamem čas zase in si privoščim nego telesa ter las doma. Moram priznati, da sem nad izdelki Keune Silver Reflex navdušena. Prednost izdelka je, da poleg tega, da odstrani oranžni pigment, las tudi neguje, nahrani in ga ne obteži. Super izdelek za vse blondinke, ki želijo imeti lepo in sijočo barvo,” pove Jasna Vale, ki je zase izbrala izdelke Design Silver Reflex, namenjene nevtralizaciji rumenih in bakrenih odtenkov pri platinasto blond, srebrnih in pepelnatih laseh. Pšenični proteini ščitijo strukturo las in jim dajejo volumen, provitamin B5 pa prodre globoko v strukturo las in vzpostavi ravnovesje vlage. Izboljša barvo las in ima učinek globinskega umivanja. Poleg Design Silver Reflex boste v liniji našli še negovalne izdelke za suhe in poškodovane lase ter barvane lase in izdelke za oblikovanje las.

Zavezani k trajnosti in proti testiranju na živalih

Keune svojo zavezanost k lepim in zdravim lasem jemlje zelo resno. KEUNE DESIGN izdelki prihajajo v osveženem videzu z novo, napredno formulo za nego in oblikovanje las. Skrbno izbrane sestavine in 100% certificirana organska olja ustrezajo potrebam vseh tipov las. “Kot družinsko podjetje trdno verjamemo, da je naša odgovornost, da skrbimo za planet in ljudi, zato prihajajo naši izdelki v reciklirani, bio plastični embalaži in niso testirani na živalih,” pojasnjujejo pri podjetju, ki je izdelke v državah, kjer zakon zahteva testiranje na živalih, umaknil iz prodaje.

Keune Design linija za lase
Keune Design linija za lase