Je imel Justin Timberlake plastično operacijo?

Niso le zvezdnice tiste, za katere se ugiba, ali so imele kakšne plastične operacije, tudi zvezdniki s svojimi spremenjenimi izgledi sprožajo ugibanja in zadnji med njimi je Justin Timberlake.

Pevec se je nedavno pojavil na podelitvi glasbenih nagrad iHeartRadio in številni oboževalci so se začeli spraševati, ali je šel zvezdnik pod nož.

42-letnik, ki je že več kot 10 let poročen z igralko Jessico Biel, se zadnje čase ne pojavlja veliko v javnosti, zato je takrat, ko se nekje pojavi, še toliko pod drobnogledom. Pevec, ki se je pojavil v video montaži skupaj z drugimi zvezdniki, vključno s Seleno Gomez, Dolly Parton, Edom Sheeranom in Simone Biles v čast Taylor Swift, ki je prejela prestižno nagrado Inovator, je izgledal precej zabuhel okoli oči, predvsem pa brez gubic.

Številni se sprašujejo, ali se je pri 42-ih preprosto nehal starati ali pa je imel plasično operacijo, spet drugi trdijo, da si je vbrizgal polnila, nekdo pa pravi, da ima po novem botoks v licih.

Kljub vsemu pa je nekaj drugih oboževalcev stopilo v bran zvezdniku, da kljub svojim letom izgleda izjemno in da ni nič narobe, če si želi kakšen kozmetični popravek in se posledično bolje počuti v svoji koži.