Je imela Jennifer Lopez plastično operacijo? Poglej fotografije…

Na spletu se že vrsto let pojavlja veliko vprašanj o videzu Jennifer Lopez in zdi se, da ugibanja o lepotni operaciji kar ne izginejo. Oboževalci se sprašujejo, ali je mladostni videz 54-letne igralke res posledica le uporabe oljčnega olja, lepotnega spanca, le občasnega uživanja alkohola in uporabe njenih izdelkov JLo Beauty. Vse to naj bi bilo zaslužno za njeno znamenito sijočo polt, ki kljubuje staranju.

Fotografije pred in po (plastični operaciji), ki so bile objavljene na družbenih omrežjih, so že same po sebi kar zgovorne.

Čeprav je pevka vedno zanikala, da je imela plastično operacijo, obstaja več primerjav fotografij od njenih začetkov kariere do danes, ki kažejo nekaj subtilnih razlik v njenem videzu, zaradi česar se oboževalci stalno spraševali, ali je šla pod nož ali imela vsaj nekaj neinvazivnih kozmetičnih posegov v preteklih letih.

Videz J.Lo je bil analiziran tudi na Instagram profilu @surgeonmade_curves, ki je 4. februarja letos ob objavi zapisal: “Ne moremo zanikati, da so plastična kirurgija, ličila, polnila in/ali botoks sodelovali pri njenem elegantnem staranju.”

Zdelo se je, da so oboževalci v razdelku za komentarje nekoliko razdeljeni. Številni se strinjajo, da je zvezdica ena bolj naravnih zvezdnic (in ne morejo zanikati dejstva, kako neverjetno izgleda pri 54-ih!) in menijo, da so njene brezhibne fotografije na družbenih omrežjih preprosto posledica pretiranega urejanja, saj izgleda bolj naravna (in brez plastičnih operacij) v resničnem življenju in na rdeči preprogi. Drugi pa so prepričani, da je pevka zagotovo šla vsaj enkrat pod nož, pri čemer so njeni oboževalci prepričani, da si je popravila nos.

Poleg domnevne rinoplastike so oboževalci tudi prepričani, da je v zadnjih nekaj letih uporabljala tudi botoks in polnila. Vse pripombe o tem, da je šla J.Lo pod nož, so seveda čiste špekulacije, saj nihče z njene strani ni ničesar potrdil, vendar pa kot rečeno, fotografije govorijo same zase.