Domov » VIP » Je Meghan Markle drugič noseča?

Je Meghan Markle drugič noseča?

VIP
Je Meghan Markle drugič noseča?
📷 Profimedia

Nova poročanja kažejo na to, da naj bi bila nekdanja vojvodinja suseška ponovno v veselem pričakovanju.

Meghan Markle in princ Harry trenutno preživljata večino časa v svojem domu v Los Angelesu, medtem ko se Združene države Amerike borijo proti trenutni zdravstveni krizi koronavirusa.

Nekdanji vojvoda in vojvodinja suseška sta oddaljena od središča pozornosti, odkar sta se iz Velike Britanije preselila v Kanado in nato v LA, kljub temu pa občasno ponudita vpogled v njuno zasebno življenje, ki ga večino časa preživita s sinom Archijem.

Medtem ko tričlanska družinica navidez uživa svoje bolj privatno življenje, so začele krožiti govorice, da naj bi bila nekdanja igralka ponovno noseča.

Če gre verjeti poročanju New Idea, je bila Meghan v Archiejevem rojstnodnevnem dnevu že noseča. “V videu za Archiejev 1. rojstni dan je poskrbela, da je bil trebuh zakrit z njim v naročju, nosila pa je tudi ohlapno jeans majico,” pravi vir.

“Priznala je že, da si prizadevata in želita imeti še enega otroka, ki bi bil po starosti blizu njunemu prvorojencu. Meghan in Harry si izjemno želita, da bi deklica dopolnila družino,” trdi vir. Ampak tako javnosti kot tudi Harryjevi družini nista še ničesar razkrila, saj naj bi imela v planu novico razkriti vsem istočasno. Izjema je le Meghanina mati Doria Ragland, ki naj bi že vedela za nosečnost.

“Meghan je všeč ideja, da bi novico o dojenčku sporočila vsem hkrati – potem, ko je novico seveda že delila s svojo mamo [Doria Ragland],” je povedal vir. “Točno ve, kako bo to izgledalo, ko bosta kraljica in dva bodoča kralja izvedela o tem hkrati kot navadni ljudje in ravno to ji je všeč. To bo pomembno sporočilo kraljevi instituciji, da nameravata živeti izven njihovih pravil in predpisov,” je še dodal isti vir.