Domov » VIP » Je Meghan Markle postala vzvišena?

Je Meghan Markle postala vzvišena?

VIP
Je Meghan Markle postala vzvišena?
📷 Profimedia

Vojvodinja suseška zaradi tega incidenta deležna ogromno kritik!

Prejšnji teden, 4. julija se je Meghan Markle udeležila teniškega turnirja Wimbledon, kjer je navijala za svojo kolegico Sereno Williams. Uradno izven svojih kraljevih obveznosti je vojvodinja prosila svoje oboževalce: nobenih fotografij.

Vendar pa njena stroga politika fotografiranja ni bila ravno sprejemljiva za javnost, vključno z eno žensko po imenu Sally Jones. Sally je za The Daily Telegraph povedala, da ji je kraljevi uradnik za zaščito naročil, naj ne fotografira Meghan, ker je bila na dogodku “v zasebni režiji”. Sally je trenutek označila kot “še en primer neumnega nadzora” in dodala, da se ji je zdelo, da je bilo policistu “precej nerodno”, ko je moral ljudi prositi, naj umaknejo svoje telefone.

Poleg javnosti pa je Meghan zaradi tega zdaj deležna negativnosti tudi s strani medijev. Novinar Chris Ship, ki na ITV News pokriva novice o kraljevi družini, je tvitnil: “Policijski uradniki za zaščito ne prejemajo ukazov iz ekipe za komuniciranje. Ne vem, kdo jim je naročil, naj prosijo obiskovalce Wimbledona, da prenehajo fotografirati. Običajno odgovarjajo le eni osebi/osebam: svojim nadrejenim.” Kasneje pa je Chris še dodal in s tem poskušal nekoliko omiliti svojo izjavo, da so oboževalci na turnirju morda nadlegovali Meghan.

Medtem pa je imel Piers Morgan še ostrejši pogled na situacijo, ki ga je izrazil v oddaji Good Morning Britain. “Zasebnost na Wimbledonu? To pa je smešno. Je zelo hinavsko in niso nobeni zasebniki, to sta vojvoda in vojvodinja suseška. Mi plačujemo za njihov dvorec in vse ostalo.”

Svoje neodobravanje je nato nadaljeval na Twitterju: “Nesmiselno je, da gospa Markle zahteva zasebnost, ko sedi v kraljevi loži na javno financiranem dogodku s svojimi prijatelji” in nato dodal: “Če želite zasebnost, potem se vrnite v Ameriko in živite zasebno.” Auč.