Domov » VIP » Je na fotografiji Kim Kardashian ali Khloé Kardashian?

Je na fotografiji Kim Kardashian ali Khloé Kardashian?

VIP
Je na fotografiji Kim Kardashian ali Khloé Kardashian?
📷 Kim Kardashian / Instagram

Hmmm…

Khloé Kardashian je nenamerno ustvarila še eno polemiko na Instagramu. Njeni oboževalci so prepričani, da je šla pod nož, saj na najnovejši fotografiji izgleda popolnoma drugače.

Zvezdnica je nedavno na svojem Instagram profilu objavila fotografijo, na kateri gleda stran od objektiva. Lepa fotografija, ki pa je prejela ogromno dvomljivih komentarjev.

Večina med komentatorji meni, da na fotografiji izgleda kot njena starejša sestra Kim. “Je to Kim ali Khloé, ne morem ugotoviti 😭” je zapisala ena oseba. “Mislila sem, da je Kim 😳😳😳,” je dodala druga. “Za trenutek resnično nisem vedela, katera Kardashianka je to, sem morala pogledati ime.”

Številni so razočarani, saj si zvezdnica naj ne bi bila nič podobna. “Kje je Khloé? To ni ona na fotografiji,” je komentiral nekdo. “Se samo meni zdi, ali na vsaki fotografiji izgleda drugače? Kljub vsemu je čudovita! ❤️” je dodal drugi. In še dva komentarja: “Kdo je to??? 😭” in “To ni Khloé. Kje je ona?”

Nato pa so ljudje začeli domnevati, da je imela lepotno operacijo nosu, o kateri je v preteklosti že govorila, vendar naj bi z njo odlašala, ker jo je preveč strah iti pod nož. “Nekega dne mislim, da si bom popravila nos, ker o njem razmišljam vsak dan. Ampak se bojim operacije, tako da se zdaj poslužujem konture,” je na Instagramu zapisala lansko leto.

Se je Khloé torej opogumila in šla pod nož?