Je šla Shania Twain pod nož? Izgleda kot čisto druga oseba!

Shania Twain je že leta tarča govoric o plastični kirurgiji, čeprav konstantno vztraja, da je vse naravno. Konec februarja je pevka dvignila obrvi, ko je na Instagramu objavila fotografijo z novo pričesko.

Medtem ko je Shania verjetno nameravala samo pokazati svoje jagodno blond lase, navdušeni oboževalci niso mogli kaj, da ne bi opazili, da na fotografiji izgleda nekoliko drugače. “Oh, draga, kaj si si naredila,” je zapisal en komentator in namigoval, da je bila country zvezda pred kratkim na kakšnem plastičnem posegu, da bi spremenila svoj videz. Drugi so Shanio zamenjali za Avril Lavigne in celo za Kardashianko, z enim opozorilom: “To je [tvoje] življenje. Delaj, kar hočeš, vendar PROSIM, ne bodi Kardashianka,” ter dodal: “Izgledaš čudovito.”

Dva meseca kasneje, na začetku maja pa je pustila sledilce podobno zmedene, potem ko je na Instagramu objavila še eno fotografijo, na kateri so bili njeni lasje še nekoliko bolj rozasti. Oboževalci so hitro poudarili, da Shania na fotografiji izgleda popolnoma neprepoznavna.

Čeprav naj bi bila zvezdnica odločno proti plastični kirurgiji, kar je nazadnje poudarila tudi med gostovanjem v podkastu “Making Space with Hoda Kotb” januarja 2023. Medtem ko je prejemnica grammyja govorila o staranju in ljubezni do sebe, je potrdila, da se je dokončno odločila, da ne bo šla pod nož zaradi strahu, da bi končala s čudnim rezultatom. “Prišla sem do točke, ko, ne, tega ne bom naredila,” je povedala. “Mogoče je bil to delni razlog, kar me je spodbudilo, da sem rekla, ‘V redu, čas je, da se začneš imeti rada v svoji koži.'” Country zvezda je tudi povedala, da je med svojimi vrstniki videla tako dobre kot slabe rezultate, in skrbi jo, da ona bi pristala med slednjimi.

Pri 58-ih letih ni mogoče zanikati dejstva, da Shania Twain obvlada umetnost gracioznega staranja, vendar pa takšen mladosten izgled zagotovo ni le posledica uporabe krem, s čimer se strinja tudi dr. John Layke iz Beverly Hills Plastic Surgery Group-a, ki je za revijo Life & Style povedal, da je možno, da je imela nekaj manjših posegov na obrazu. “Izgleda, da je Shania združila botoks, polnila in laserske tretmaje, da bi pomagala zategniti obraz in dodati volumen,” je povedal. Drugi strokovnjak se je strinjal, da country zvezda nima običajnih znakov staranja. “Verjetno že nekaj časa dobiva botoks, saj ni nobenih gub ali gubic,” je izjavil newyorški kozmetični dermatolog Gary Goldenberg. Celo njene oči se zdijo nekoliko drugačne, je povedal plastični kirurg dr. Payman Danielpour, ki je šel tako daleč, da je posumil, da je Shania morda naredila lifting obraza.