Domov » Zanimivosti » Je tvoj zmenek dobra oseba? Hitro ugotovi s TEM trikom!

Je tvoj zmenek dobra oseba? Hitro ugotovi s TEM trikom!

Zanimivosti
Je tvoj zmenek dobra oseba? Hitro ugotovi s TEM trikom!
📷 Unsplash

Prijateljica ti je uredila zmenek na slepo. S fantom sta si že malo dopisovala preko tekstovnih sporočil in zdi se ti zabaven in prijazen, ampak zdaj je prišel čas, da ga spoznaš tudi v živo.

Zmenki na slepo znajo biti precej zapleteni, saj nikoli ne veš, kakšna oseba sedi nasproti tebe. Je res tako kulski, prijazen in zabaven, kot izgleda? Ali je le kreten v lepih oblačilih?

Na prvem zmenku bodi pozorna na sledeče stvari: Kako se v restavraciji/lokalu obnaša do natakarjev? Se je zahvalil, ko mu je natakar prinesel pijačo? Ali kdaj reče “prosim” in “hvala”? Ali pospravi stol za mizo, ko gre na stranišče, da ne bi bil na poti natakarjem med strežbo? Če si prikimala na večino, potem je vsekakor pravi “material” za drugi zmenek (v primeru, da sta se tudi sicer ujela, seveda).

V kolikor pa ignorira – ali še huje, žali – osebje, sploh ni pomembno, kako prijazen je do tebe. To je ogromno opozorilo, da je prijazna fasada le dobra igra. Čim prej prekini stike z njim oziroma mu daj vedeti, da bo ostalo le pri prijateljstvu (ali pa še to ne).