Jennifer Aniston razkrila, kaj bi naredila drugače, da bi rešila zakon z Bradom Pittom

Jennifer Aniston in Brad Pitt sta se zdela popoln par, ki bo zdržal večno. Vendar pa njun zakon žal ni zdržal preizkušnje in Brad se je na snemanju filma “Gospod in gospa Smith” zaljubil v Angelino Jolie.

Igralka se je kmalu po razhodu z Bradom ozrla nazaj na svoj zakon in razkrila, kaj bi naredila drugače, da bi morda preprečila ločitev.

Jennifer in Brad sta imela “lepo in zapleteno” zvezo

Zvezdnica serije Prijatelji je njuno zvezo opisala kot “lepo in zapleteno”. Za Vanity Fair je povedala, da imajo vse zveze vzpone in padce, ne glede na to, ali gre za romantično razmerje, poslovno razmerje ali prijateljstvo. In ne glede na to, kako “prizadeto” in “jezno” se je počutila po njunem razhodu, je povedala, da ne obžaluje poroke z Bradom.

Jennifer je tudi razkrila, kaj bi spremenila v zakonu z Bradom

Enostavno se je ozreti nazaj na pretekle zveze in ugotavljati, kaj bi naredili drugače. Jen je priznala, da bi v zakonu spremenila nekaj stvari. Igralka je za Vanity Fair povedala, da obžaluje, ker ni šla na več počitnic s svojim takratnim možem.

“Veliko stvari bi verjetno storila drugače,” je povedala. “Šla bi na več počitnic – odmor bi si vzela od službe, uživala drug ob drugem v drugem okolju. Ampak vedno je nekaj preprečevalo; ali je delal on, ali jaz.”

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry