Jennifer Lopez in Ben Affleck prvič skupaj na Instagramu!

Ben Affleck in Jennifer Lopez sta se prvič pojavila skupaj na Instagramu, vendar pa to ni bilo na nobenem od njunih profilov!

Ponovni zvezdniški par se je pojavil skupaj na fotografiji, ki je bila vključena v video montažo, objavljeno na Instagram profilu Jenniferine najboljše prijateljice Leah Remini.


Leah je 15. junija praznovala svoj 51. rojstni dan in iz montaže lahko sklepamo, da se je na svoji zabavi, ki sta se je udeležila tudi Jen in Ben, zelo zabavala.

“#Tbt do ne tako dolgo nazaj,” je Leah zapisala pod video na svojem profilu. “Želela sem z vami deliti kratek videoposnetek z mojega rojstnega dne, ker sem bila na svoj rojstni dan deležna toliko ljubezni od vas, pa tudi vsak dan. Menim, da imam najboljši sistem podpore tukaj na družbenih omrežjih. Prav tako se ne morem dovolj zahvaliti svoji družini in prijateljem, da so prišli, da so praznovali z mano na način, ki je bil zame zelo poseben. Bilo je zanimivo leto, zato mi ta rojstni dan iz številnih razlogov veliko pomenil. Rad te imam družina, rada vas imam prijatelji, ki ste postali družina.”

Na črno-beli fotografiji lahko vidimo Jen, Bena in Leah in Jen ima eno roko položeno na Benove prsi, Ben pa objema obe dami.

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry