Jennifer Lopez pokazala pismo, ki ji ga je leta 2002 napisal Ben Affleck

Jennifer Lopez je že napovedala izdajo svojega prihajajočega albuma “This Is Me… Now”, zdaj pa je napovedala tudi film, ki bo spremljal novo glasbo.

Preberi si tudi:
Jennifer Lopez - Modna.si

Jennifer Lopez po 9-ih letih izdaja novi samostojni album

Jennifer Lopez naznanila vznemirljivo novico. V ponedeljek, 11. septembra je Billboard potrdil, da bo 54-letna glasbenica izdala nov album z naslovom This Is Me… Now, kar bo pomenilo…

54-letna superzvezdnica bo tudi igrala v filmu “This Is Me… Now: The Film”, ki sta ga napisala skupaj z možem Benom Affleckom.

To je sinopsis: “This Is Me… Now” je definirano obdobje slavnostne kariere Jennifer Lopez. S surovostjo in ranljivostjo brez primere je Lopezova izoblikovala močan in iskren poklon lepoti prave ljubezni in neukrotljivi moči človeškega duha. Kar se je začelo kot vrnitev v snemalni studio po skoraj desetletju dolgi odsotnosti in navdihnjeno z ljubeznijo, se je razvilo v vizijo, da bi njene pesmi prepletla v abstraktno biografijo, ki je bila vzvratno zasnovana iz močne glasbe, ki jo je napisala, posnela in producirala. “This Is Me… Now” ni le še en projekt za Jennifer Lopez. To je odraz neizmerne predanosti in trdega dela, ki ga je vložila vase, njene nepopustljive vere in slavljenje njene zavezanosti, da dela, kar je prav. Ta zbirka del je svetilnik upanja, slavljenje ljubezni in poziv k boljšim odločitvam zase in za svet okoli nas. Morda si mislimo, da poznamo zgodbo o Lopezovi, eni najbolj znanih žensk na svetu, ampak to močno in iskreno umetniško delo razkriva resnično zgodbo, delček njene duše, in to počne v svojem neponovljivem slogu.

V napovedniku za film se pojavi tudi na roko napisano sporočilo od Bena, ki naj bi bilo napisano na začetku njunega razmerja leta 2002. Sporočilo ima zapisan datum 24. december 2002, v njem pa piše: “Življenje je težko, a ti si sladka. Hvala za darilo. Upam, da so ti všeč rože. Rekla si mi, da jih nikoli ne moreš imeti dovolj. Verjamem ti.” Sporočilo je podpisano z “B.”

Film in album bosta izšla 16. februarja 2024. Film si bo možno ogledati na Prime Videu, spodaj pa si lahko ogledaš napovednik za film.

Preberi si tudi:
Jennifer Lopez - Modna.si

Začni dan z najljubšim smutijem od Jennifer Lopez

Pri svojih 54-ih letih Jennifer Lopez izgleda bolje kot kdajkoli! Pevka in igralka za svojo postavo in kožo skrbi tako s telesno aktivnostjo, kot tudi z zdravim načinom…