Jennifer Lopez pokazala poročni prstan (+ kako je izgledala na poročni dan!)

Jennifer Lopez in Ben Affleck sta preteklo soboto dahnila usodni da, zvezdnica pa je naslednje jutro, kot dokaz, že pokazala poročni prstan.

Preberi si tudi:
Presenečenje! Ben Affleck in Jennifer Lopez sta se poročila

Presenečenje! Ben Affleck in Jennifer Lopez sta se poročila

Ben Affleck in Jennifer Lopez sta mož in žena! Zaročeni par je včeraj rekel ‘da’ v Las Vegasu, poroča TMZ. Glede na dokumente sta v soboto, 16. julija…

V postelji brez ličil 52-letnica v levi roki, na kateri ima nohte nalakirane s sivim odtenkom, drži telefon, na prstancu pa se blešči poročni prstan.

Medtem ko je bil njen 8,5-karatni zaročni prstan ocenjen na neverjetnih 5 do 10 milijonov dolarjev, po besedah izvršnega direktorja The Diamond Pro-ja Mikea Frieda, ki je govoril s Page Six Style, bi lahko cena njenega poročnega prstana oboževalce povsem šokirala.

Pravzaprav je Jenny Luker, predsednica Platinum Guild International USA, za Page Six Style povedala, da ocenjuje, da je Jenniferin prstan ocenjen na “okoli 1000 dolarjev”.

“Jenniferin poročni prstan je klasičen in brezčasnega sloga,” je dejala Jenny. “Izgleda kot širok kupolast platinast obroč. Jenniferin prstan je čudovit simbol njene ljubezni in predanosti Benu, ker je platina dragocena, redka in traja vse življenje.”

Kako pa je Jennifer izgledala na svoj poročni dan? Čudovite fotografije si poglej spodaj…