Jesenski lepotni trendi za zdravo, čvrsto in sijočo kožo

Lepotni navdušenci pri izbiri najboljših izdelkov za nego kože vse več pozornosti namenjajo njihovemu poreklu in trajnosti. Od izdelkov za nego kože do izdelkov za ličenje bo letošnja jesen v znamenju napredne tehnologije, celostnega in minimalističnega pristopa ter vrhunskih zmogljivosti.

Jesenski lepotni trendi za zdravo, čvrsto in sijočo kožo
Jesenski lepotni trendi za zdravo, čvrsto in sijočo kožo z znamko Foreo.

Švedska blagovna znamka lepotne tehnologije FOREO, že od vsega začetka navdihnjena z naravno in trajnostno lepoto, razkriva jesenske lepotne in wellness trende, ki v ospredje postavljajo zdravo in sijočo kožo.

ČISTA IN NARAVNA KOZMETIKA ZA VIDEZ »STEKLENE KOŽE«

Čista, sveža in zdrava koža je osnova vsake kakovostne rutine nege kože in najboljša priprava na najljubše make up videze.

Klinično testirana, čista, veganska in »cruelty-free« (do živali prijazna) kozmetična linija FOREO z visokim deležem naravnih sestavin je popolna za svež in sijoč videz. Kozmetična linija izdelkov za nego kože FOREO predstavlja popolno kombinacijo široke palete lepotno-tehnoloških naprav in pripadajoče kozmetike.

Čiščenje obraza je ključni korak pri doseganju sijoče polti, negovana in sijoča koža pa bo še posebej prišla do izraza z največjim lepotnim trendom »steklene kože«, ki ga obožujeta Hailey Bieber in Selena Gomez.

Z edinstveno švedsko lepotno rutino FOREO, ki združuje naprave lepotne tehnologije z vrhunsko kozmetično linijo, svoji koži omogočite svež, zdrav in sijoč videz ter dosežete učinek »steklene kože«.

LEPOTNA TEHNOLOGIJA: NEPOGREŠLJIVA ZA LEPOTNO IN WELLNESS RUTINO

Visoko zmogljiva tehnologija se je zdaj uveljavila kot nepogrešljiv korak v vsakodnevnih domačih lepotnih in wellness rutinah. Lepotno-tehnološke naprave, ki v le nekaj minutah in z majhnimi preprostimi potezami zagotavljajo profesionalno raven tretmaja, postajajo vse bolj priljubljene, v prihodnjih letih pa naj bi se še bolj razširile.

Od krtač za čiščenje in masažo obraza in telesa v kolekciji FOREO LUNA 4 prek lepotno-tehnoloških naprav za izboljšan nanos mask za obraz v najnovejši kolekciji UFO 3 do najnovejših naprav za trajno odstranjevanje dlak z napravo PEACH 2 – izbira prilagodljivih rešitev je velika in bo zagotovo imela učinek.

Jesenski lepotni trendi za zdravo, čvrsto in sijočo kožo
Visoko zmogljiva tehnologija se je zdaj uveljavila kot nepogrešljiv korak v vsakodnevnih domačih lepotnih in wellness rutinah.

GIMNASTIKA OBRAZA ZA VEDNO NAPET IN SIJOČ OBRAZ

Še en naraščajoči trend je povezan z izdelki, ki omogočajo vadbo in obrazno jogo doma. Splet je poln tečajev za različne masaže in neinvazivne liftinge obraza, ki jih lahko izvajate kar v svojem naslonjaču.

Pravilna masaža bo zagotovila dolgotrajno čvrstost in sijaj vaše kože, naprava FOREO BEAR 2 pa je pravi osebni trener, ki vam bo dala neverjetne rezultate v samo 3 minutah.

S kombinacijo mikrotokov in nežnih pulzacij T-Sonic bo BEAR poskrbel, da bo vaša koža to jesen zasijala in bo čvrsta kot še nikoli.

Jesenski lepotni trendi za zdravo, čvrsto in sijočo kožo
Naprava FOREO BEAR 2 je pravi osebni trener, ki vam bo dala neverjetne rezultate v samo 3 minutah.

Izdelki FOREO so na voljo na foreo.com in pri uradnih partnerjih: NAMA, Douglas