Jessica Simpson zaradi polnil vedno manj podobna sama sebi

Nedavne fotografije Jessice Simpson so mnoge oboževalce šokirale. Številni sledilci so morali dvakrat pogledati, saj niso verjeli, da je na fotografijah zares 43-letna pevka, ki izgleda vedno manj podobna sama sebi.

Na objavi s 1. marca, kjer nosi oranžno obleko, so številni izpostavili pretirano uporabo polnil in ji sporočili, da pogrešajo njeno naravno lepoto.

“Nehaj si vbrizgavati polnila v obraz, prosim. Si zelo zelo lepa. Zdaj izgleda čudno,” je zapisal eden, drugi pa je dodal: “Jessica ne izgleda več kot Jessica!” Tretji se je strinjal in komentiral: “Pogrešam tvojo naravno lepoto!” Četrti pa je zapisal, da ustnice izgledajo že “kot da se sliniš”.

Čeprav Jessica še ni še javno govorila ali potrdila uporabe polnil, ki je sicer več kot očitna, pa je v njeni knjigi spominov Open Book podrobno opisala njeno izkušnjo s kozmetično kirurgijo. Natančneje, razkrila je, da je prestala dve plastični operaciji natega trebuha, potem ko je rodila svoja najstarejša otroka, hčerko Maxwell leta 2012 in sina Acea leta 2013.