Jessie J razkrila, da je imela splav

Jessie J delila zelo žalostno novico.


33-letna pevka je v sredo (24. novembra) na družbenih omrežjih objavila fotografijo, na kateri pozira s testom nosečnosti.

V objavi je Jessie razkrila, da je bila skrivaj v veselem pričakovanju, a je pravkar izgubila otroka.

“💔 Včeraj zjutraj sem se smejala s prijateljico, ki sem ji rekla: ‘Ampak resno, kako bom jutri zvečer izvedla svoj nastop v LA-ju, ne da bi celotnemu občinstvu povedala, da sem noseča.’ Do včerajšnjega popoldneva sem se ukvarjala s tem, kako se ne bi zlomila … potem ko sem šla na svoj tretji pregled in so mi povedali, da ni več srčnega utripa 💔,” je zapisala v objavi.


“To jutro. Počutim se, kot da nimam nadzora nad svojimi čustvi. Morda mi bo žal, da sem to objavila. Morda ne. Pravzaprav ne vem. Kar vem je, da želim peti nocoj. Ne zato, ker se izogibam žalosti ali procesu, ampak ker vem, da mi bo nocojšnje petje pomagalo. V dveh letih sem imela dva šova in ​​moja duša to potrebuje. Danes še bolj. Vem, da bodo nekateri mislili, da bi morala to kar preklicati. Toda v tem trenutku mi je jasna eno stvar. Ko sem bila mlada, sem začela peti zaradi veselja, da napolnim svojo dušo in terapijo ljubezni do sebe, to se ni nikoli spremenilo in to moram predelati na svoj način,” je nadaljevala.

“Želim biti iskrena in resnična in ne skrivati, kaj čutim. To si zaslužim. V tem trenutku želim biti to, kar sem lahko. Ne samo za občinstvo, ampak zase in mojega malega otroka, ki se je trudil po najboljših močeh. Poznam se in vem, da bi o tem govorila na odru, ker takšna sem. Torej namesto solznega čustvenega govora, s katerim bi poskušala razložiti svojo energijo. Se mi to zdi varnejše,” je nadaljevala Jessie.

“Odločila sem se, da bom imela otroka sama. Ker je to vse, kar sem si kdajkoli želela in življenje je kratko. Zanositi je bil sam po sebi čudež in izkušnja, ki je ne bom nikoli pozabila in vem, da jo bom še doživela. Še vedno sem v šoku, žalost je velika. Ampak vem, da sem močna in vem, da bom v redu,” je potrdila.

“Prav tako vem, da je na milijone žensk po vsem svetu občutilo to bolečino in še hujše. Počutim se povezano s tistimi, ki jih poznam, in tistimi, ki jih ne. To je najbolj osamljen občutek na svetu. Torej se vidimo nocoj v LA-ju. Morda bom povedala manj šal, a moje srce bo v prostoru.”

Vse pravice pridržane © 2023 Modna.si