fbpx

Julia Fox pokazala svoje skromno stanovanje v New Yorku

…in s svojo pristnostjo navdušila številne oboževalce!

Julia Fox je na TikToku razkazala svoje dvosobno stanovanje z eno kopalnico v New Yorku. Oboževalci jo hvalijo zaradi tega, ker njen dom izgleda “normalen” dom, v primerjavi z večino ostalih zvezdnikov, ki živijo v bolj razkošnem okolju.

Julia je svoj TikTok začela z: “Nikoli v milijonih let si nisem mislila, da bom naredila to, vendar verjamem v najboljšo preglednost, zato vam bom omogočila ogled stanovanja. Vem, da me boste spljuvali. Upajmo, da bo mogoče kdo to videl in rekel: ‘OK, morda pa mi ne gre tako slabo.'”

Julia je nato nadaljevala z razkazovanjem svoje spalnice, ki je pravzaprav dnevna soba. Pojasnila je, da je svojo posteljo postavila v dnevno sobo, da bi svojemu 2-letnemu sinu Valentinu omogočila igralnico v dejanski spalnici.

Nato se sprehodi po dolgem hodniku, da pokaže kopalnico, ki je “zelo majhna”. Nadaljuje v kuhinjo, kjer oboževalce prosi, naj je ne obsojajo, ker je “razmetana” in dodaja: “V kuhinji imam tudi škatle za čevlje, kar je zelo običajno za Newyorčane.” S tem namigne na dejstvo, da je malo ali celo nič prostora za shranjevanje v številnih newyorških stanovanjih.

Nato pokaže Valentinovo sobo in pove, da običajno spi z njo namesto v svoji sobi.

Julia je video zaključila z besedami: “Zame osebno … ne maram pretiranega razkazovanja bogastva. Zaradi njega se počutim slabo. Še posebej ljudje, ki imajo res velike hiše. Res je potratno, ko je v tej državi toliko brezdomcev, jaz pa res nisem taka.”

Dodala je, da imajo v stanovanju res majhen problem z mišmi, ki je očitno pogost tudi v velikih mestih! “Nekako sem jim pustila, da uživajo. Cenim, da ponoči pridejo ven in pospravijo drobtine … miši ne bom kmalu izgnala.”

@juliafox

Come with me on a very underwhelming apartment tour! also to clarify I have only ONE mouse and he’s cute 🥰

♬ original sound – Julia fox