Julianne Hough razkriva DIY lepotno skrivnost za čudovite lase

Ni ti treba zapraviti ogromno denarja za razne tretmaje in izdelke za čudovite rezultate, ki si jih želiš. Vsake toliko časa zvezdnice, blogerke in ljubiteljice Pinteresta odkrijejo, da je pot do sijočih in zdravih las zelo preprosta – tako zelo, da te od njih ločita zgolj dve sestavini, ki jih imaš zagotovo že doma!

In Julianne Hough je ena izmed njih. Zvezdnica je pred kratkim razkrila DIY recept, na katerega prisega in obljublja, da boš z rezultatom definitivno zadovoljna tudi ti. Bi rada imela zdrave in sijoče lase? Ah, kaj sploh sprašujemo.

“Pred približno letom dni sem stala v vrsti za damo z najlepšimi lasmi in sem jo zato vprašala, kakšna je njena skrivnost. Povedala mi je za to neverjetno DIY masko, s katero sem še danes obsedena in učinkuje še bolje na mojih daljših laseh,” je Julianne zapisala na svojem Instagram profilu.

Brez dolgovezenja, to je vse, kar potrebuješ: 1 jedilno žlico organskega kokosovega olja in 1 jedilno žlico organskega medu. Sestavini stresi v kozico in ju med kostantnim mešanjem segrej na štedilniku. Tretma nanesi na mokre, vendar neumite lase in pusti, da učinkuje nekaj minut. Nato lase umij kot običajno s šamponom in nadaljuj z balzamom.

Ja, tako preprosto (in poceni)!