Justin Bieber sporočil, da je polovica njegovega obraza paralizirana

Justin Bieber razkril resno in grozljivo stanje!

28-letni pevec je v petek, 10. junija na družbenih omrežjih delil žalostno novico o svojem zdravju.

“POMEMBNO PROSIM POGLEJTE. Rad vas imam in molite zame,” je zapisal pod objavo.

“Hej vsi, želel sem vas obvestiti o tem, kaj se dogaja,” je začel.

“Imam ta sindrom, imenovan Ramsay Hunt Syndrome in to je posledica tega virusa, ki napada živec v mojem ušesu,” je nadaljeval.

“To je povzročilo, da je moj obraz ohromel, kot vidite, to oko ne utripa. Ne morem se nasmehniti na tej strani obraza, ta nosnica se ne bo premaknila. Na tej strani mojega obraza je popolna paraliza,” je pokazal.

“Za tiste, ki so razočarani zaradi mojih odpovedi naslednjih šovov, jih fizično očitno nisem sposoben izvajati. To je precej resno, kot lahko vidite. Želim si, da to ne bi bilo tako, a očitno mi telo govori, da se moram upočasniti. Upam, da razumete, ta čas bom izkoristil za počitek in sprostitev ter se vrnil na 100 %, da bom lahko delal to, za kar sem bil rojen,” je nadaljeval Justin.

“Medtem … se moram spočiti, da bom lahko svoj obraz vrnil na mesto, kjer naj bi bil. Ljubim vas. Hvala, ker ste bili potrpežljivi z mano. In izboljšal se bom in delam vse te vaje za obraz, da se moj obraz vrne v normalno stanje in se bo vrnil v normalno stanje. Samo čas potrebuje. Ne vemo, koliko časa bo trajalo, vendar bo v redu. Verjamem v Boga in verjamem, da je vse to z razlogom. Trenutno ne vem, kaj je to, toda medtem bom počival in rad vas imam.”

Preberi si tudi:
Hailey Bieber hospitalizirana zaradi možganskih težav

Hailey Bieber hospitalizirana zaradi možganskih težav

Hailey Bieber naj bi bila ta teden hospitalizirana v Palm Springsu, potem ko je potrebovala “nujno medicinsko pomoč”. Poročajo, da je bila 25-letna manekenka, ki je poročena s…