fbpx

Kaaaj?? Mačka Taylor Swift vredna skoraj 100 milijonov dolarjev!

Ja, tudi hišni ljubljenčki imajo lahko svoje premoženje in ena najbogatejših mačk na svetu pripada nikomur drugemu kot pop zvezdnici Taylor Swift.

Glede na seznam Pet Rich List je Swiftina ljubljena britanska mačka z imenom Olivia Benson vredna neverjetnih 97 milijonov dolarjev, zaradi česar je tretja najbogatejša domača žival na svetu.

Kot je navedeno na seznamu Pet Rich List, ima Olivia impresivno neto premoženje zahvaljujoč kombinaciji nastopov, pojavljanju na družabnih medijih in še več.

“Z neverjetnimi 97 milijoni dolarjev neto premoženja je Olivia našla uspeh izven sveta vpliva na Instagramu. Britanska mačka si je prislužila svoje bogastvo, ko je skupaj s svojo lastnico nastopila v več glasbenih videospotih, si ustvarila lastno blagovno linijo (prodano na Taylorini spletni strani leta 2018) in nastopila v številnih visokoproračunskih oglasih, vključno z Diet Coca-Cola in Ned Sneakers.”

In res je – Olivia se pojavi v Taylorinem glasbenem videospotu »Blank Space« (ki ima trenutno več kot 3 milijarde ogledov na YouTubu), prav tako pa je nastopila tudi v oglasu AT&T skupaj s svojo znano lastnico.

Prvi dve mesti na Pet Rich List lestvici zasedata Gunther VI, nemški ovčar v lasti Gunther Corporation, ki je vreden 500 milijonov dolarjev, in Nala Cat, mačka z več kot 4 milijoni sledilcev na Instagramu, ki naj bi bila vredna 100 milijonov dolarjev. Takoj za Olivio so psi Oprah WinfreySadie, Sunny, Lauren, Layla in Luke – ki so ocenjeni na 30 milijonov dolarjev.