Kaj mesec tvojega rojstva razkriva o tebi

Ne le horoskopsko znamenje, tudi mesec tvojega rojstva ogromno razkriva o tebi. V nadaljevanju izveš, kaj pomeni, če si rojena…

Januar

Ljudje rojeni januarja imajo močno voljo, so trmasti in ne marajo, da jim ljudje govorijo, kaj naj počnejo. So tudi zelo dobri vodje zaradi njihove vztrajnosti in želje po uspehu. Imajo naravno sposobnost poučevanja različnih ljudi, poleg tega pa tudi močno delovno etiko in nikoli ne oklevajo, ko je treba jasno povedati svoje mnenje.

Februar

Ljudje rojeni februarja se zelo radi spuščajo v globoke debate, vendar pa se ne marajo pogovarjati z ljudmi, ki so nerazgledani. Februarja rojeni ljudje so tudi ustvarjalno navdahnjeni in radi delajo na novih in različnih projektih. Obožujejo potovanja, še zlasti z letali ali vlaki. Avanture in raziskovanja sveta jih navdušujejo in zaradi njih se počutijo živi, zato so tudi najraje v družbi ljudi, ki so prav tako sanjači in odprti, kot oni sami. So zelo zvesti prijatelji, pošteni ljudje in partnerji.

Marec

Če si se rodila marca, potem si zelo verjetno ustvarjalna in domiselna, hkrati pa tudi bolj introvertirana in tiha. Obožuješ umetnost, ker lahko izraziš samo sebe in uživaš, ko si sama s sabo v tišini. Do drugih si prijazna in nežna, vendar svoje zasebno življenje skrbno skrivaš pred drugimi. Živiš v svoji glavi in v mislih ustvarjaš mojstrovine. Všeč so ti mirna okolja in če se le da se izogneš hrupu in gneči.

April

Ljudje rojeni aprila ne sprejemajo najbolje ukazov. Stvari si želijo početi po svoje in voditi druge. Želijo si pozornosti in uživajo v vsakem trenutku, ko jim drugi izkazujejo naklonjenost. Ljudje rojeni aprila, konstantno iščejo nova doživetja in adrenalin. Včasih znajo biti glasni in žaljivi, vendar nimajo nobenih težav z razkrivanjem svojih občutkov. Ne obremenjujejo se z njihovimi dejanji – najprej nekaj naredijo in šele nato o tem razmišljajo. Živijo iz danes na jutri in z odprtimi dlanmi čakajo, kam jih bo peljalo življenje.

Maj

Majski ljudje so zelo spremenljivi. Če so včeraj želeli eno stvar, si bodo danes želeli nekaj povsem drugega. Ljudje rojeni maja, imajo aktivno družabno življenje in ne želijo preživeti veliko časa sami. Svoja čustva izražajo zelo dobro in radi govorijo z ljudmi iz vseh segmentov njihovega življenja. Nenehno iščejo nove in različne vrste zabave, ker se zlahka dolgočasijo.

Junij

Če si rojena junija, potem si bolj sramežljive sorte, poleg tega pa tudi bolj nežno govoriš, vendar ljudje okoli tebe to zelo občudujejo. Si tudi zelo čutna oseba in ti je mar za čustva drugih ljudi. Če je tvoj rojstni mesec junij, potem imaš v sebi zelo verjetno ustvarjalni duh in razmišljaš daleč v prihodnost o tem, kaj lahko ustvariš in kako lahko svoje ideje uresničiš. Vendar pa svojih občutkov ne izražaš vedno. V sebi imaš ves svet in želiš si ugotoviti, kako ga oživeti.

Julij

Ljudje rojeni julija imajo podobne karakteristične lastnosti, kot ljudje rojeni junija, le da so julija rojeni ljudje bolj spontani in ekstrovertirani. Navzven izgledajo samozavestni in veseli, vendar pa v sebi skrivajo veliko temačnih skrivnosti in pred drugimi tudi skrivajo svojo bolečino. Radi imajo doživetja in zabavo, poleg tega pa so tudi polni energije, kar je tudi razlog, zakaj se ljudje tako radi družijo z njimi.

Avgust

Ljudje rojeni avgusta imajo dobre kariere v službah, ki vključujejo kritično razmišljanje in analizo. To pa zato, ker na življenje gledajo z logičnega (korak za korakom) vidika. Neradi izražajo svoja čustva in občutke, zato je pogosto precej težko videti njihovo “človeško” plat. so pa tuti rojeni vodje, ki se ne bojijo izraziti svojih stališč. Včasih lahko delujejo ukazovalno, ampak pod vsem tem se skriva eno veliko srce. Avgusta rojeni ljudje pa znajo tudi preveč razmišljati o določeni stvari, zaradi česar se lahko ujamejo znotraj njihovega metodičnega načina življenja, če niso previdni.

September

Če si rojena septembra, potem imaš zelo verjetno visoka pričakovanja od drugih, zaradi česar si lahko pogosto razočarana. Si perfekcionistka, saj se držiš svojih visokih idealov. Si pa tudi zelo čutna oseba, ustvarjalna in ponižna in vedno si želiš pomagati drugim, če le lahko. Včasih znaš biti tudi malo trmoglava.

Oktober

Ljudje rojeni oktobra ne marajo soočenj in se jim poskušajo izogniti kolikor je le mogoče. Imajo tudi zelo aktivno družabno življenje in imajo svoje prijatelje neizmerno radi. Ravnotežje iščejo v vsem, kar počnejo. Imajo tudi zelo pozitiven pogled na življenje. So zelo očarljivi, zgovorni in zelo radi so v družbi.

November

Če si rojena novembra, si zelo skrivnostna oseba, saj pogosto svoje prave občutke skrivaš pred drugimi. Nimaš veliko strahov in vskočiš v katerokoli situacijo, ne glede na posledice, ki te lahko kasneje doletijo. Nič ti ne more preprečiti, da bi nekaj, kar si želiš, naredila, imaš pa tudi zelo čustven in trmast pristop do življenja. Ne preneseš, da ti drugi govorijo, kaj bi morala narediti.

December

Ljudje rojeni decembra si želijo biti konstantno v gibanju in nikakor ne prenesejo, da bi morali dlje časa sedeti na enem mestu. Včasih jim lahko ponagaja njihov ponos, zaradi česar se kaj hitro lahko zapletejo v spor. Decembra rojeni ljudje so zelo pogumni in skromni, poleg tega pa tudi živahni in zabavni.

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry