Kaj mu podariti za valentinovo? To je najbolj zabavno in uporabno darilo!

Si tudi ti vsako leto razbijaš glavo s tem, kaj mu podariti za valentinovo? Bolj kot razmišljaš, bolj ugotavljaš, da vse pravzaprav že ima, kakšnega tebi simpatičnega darila pa on verjetno ne bo ravno najbolj vesel. Česa pa bi bil pravzaprav VSAK moški vesel? Seveda, piva! Lahko greš stopničko višje in mu kupiš kakšnega posebnega, ki ga še nikoli ni poskusil ali pa takega, ki ga ima najraje. Vse, kar moraš potem še narediti je, da zaboj simpatično okrasiš v valentinovem stilu.

Valentinov zaboj piva

Sestavine:

  • 4 steklenice ali pločevinke piva
  • karton, po možnosti rdeče barve
  • obojestraski lepilni trak (tudi lepilo bo ok)
  • širši okrasni trak (najlepše izgleda žametni)
  • luknjač

Priprava:

1. Najbolje je, če so 4 steklenice piva že zapakirane Valentiov zaboj presenečenja skupaj ali pa po dve in dve, saj imajo taka pakiranja običajno tudi ročaj. Če si kupila steklenice oz. pločevinke posamezno, pa potrebuješ še kartonasto škatlo, v katero jih boš postavila.
2. Vzemi karton in odreži približno 1,5 decimetra (če je pivo v pločevinkah je lahko trak tudi ožji, da le-te niso popolnoma skrite) širok trak, dolžino pa prilagodi glede na velikost pakiranja.
3. S kartonastim trakom objemi vse steklenice in ga fiksiraj z obojestranskim lepilnim trakom.
4. Zdaj je čas za okraševanje. Če karton ni rdeče barve, lahko nanj nalepiš ali narišeš rdeče srčke, v vsakem primeru pa lahko nanj napišeš ljubezenske verze.
5. Iz lista bele ali rdeče barve izreži manjši pravokotnik, ki mu na eni strani odrežeš oba konca (glej sliko). Iz pravokotnika lahko v sredini izrežeš srce, ki bo potem take barve kot je karton spodaj ali pa na pravokotnik preprosto narišeš srce in vanj zapišeš ime tvojega izbranca. Z luknjačem nato naredi na vrhu luknjico.
6. Malo pod zgornjim robom ovitega kartona zdaj namesti okrasni trak, ki ga lahko tudi prilepiš. Na sprednji strani, kjer ga boš zavezala, trak še prej potegni skozi luknjico na posvetilu, ki si ga naredila malo prej in zaveži na vozel ali pentljo.
7. Valentinov paket postavi nekam na hladno, ker saj veš, nihče ne mara toplega piva!

Tvoj partner ne mara piva? Nič za to, tudi s katerokoli drugo njemu ljubo pijačo mu lahko narediš ta valentinov zaboj presenečenja.

Kaj pa bo za valentinovo sladico? Čokoladni jagodi srčki bodo potešili tako tvoje kot tudi njegove brbončice!

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry