fbpx

Kaj oblika šminke pove o tebi

Zagotovo imaš v svoji zbirki ličil vsaj eno šminko, čeprav se je v času Kylie Jenner in njenih ustnic v drogerijah kar težko znova in znova upirati nakupovanju novih odtenkov. Mimogrede, je tudi tebe zajela evforija in imaš šmink na zalogi za vsaj še nadaljnjih 10 let? Ok, zdaj pa k pomembnemu vprašanju. Si bila kdaj pozorna na konico oz. vrh šminke, kjer se ta dotakne tvojih ustnic? Če verjameš ali ne, njena oblika lahko veliko pove o tvoji osebnosti. Na primer, če je tvoja šminka zaobljena in gladka, to pomeni, da rada skrbiš za prijatelje. Zato, hitro vzemi šminko v roke in spodaj preveri, kaj o tebi pove konica tvoje šminke…

Ozka in zaokrožena konica

Tvoja osebnosti je zelo specifična, ljudem si ali zelo všeč ali pa te nikakor ne prenesejo v svoji bližini. Tebe to sicer nikakor ne moti, si nepopustljiva in drzna, saj si svoje misli vedno upaš deliti na glas z ostalimi. Kljub svoji močni zunanjosti pa si navznoter zelo čustvena in vedno prva ponudiš oporo, ko je kdo od tvojih bližnjih v stiski.

Ravna konica

Ljudje te velikokrat označijo kot najbolj duhovito osebo in verjetno imajo tudi prav. Si hitra, inteligentna in zabavna – kombinacija, ki že po naravi takoj očara. Med pogovorom si težko tiho, če se z nekom ne strinjaš in ta aspekt tvoje osebnosti večkrat zmoti tvoje bližnje. Od zvrsti filmov imaš najraje dokumentarce, nikakor pa ne razumeš in preneseš romantičnih komedij.

Zaobljena in gladka konica

Dnevna soba je tvoj najljubši del stanovanja oz. hiše – skrbiš da je vedno urejena in pospravljena ter dovolj udobna za vse goste. Skrb za tvojo družino je zate najbolj pomembna stvar na svetu, zelo rada pa tudi ustvarjaš, kar se vidi preko tvojih hobijev, ki so glasba, pisanje in risanje. Si tudi previdna, zato verjetno nikoli ne boš prejela kazni za prehitro vožnjo.

Poševna konica kot nova

Kot otrok si se počutila neprijetno, če si kršila pravila. Tudi danes postaneš nervozna, če nekoga razočaraš ali prizadaneš. Svetla stran vsega tega je, da si zaradi te empatije ljubezniva oseba, ki je vedno dragocen del vsake ekipe, tako na delovnem mestu kot tudi v družbi.

Ravna in vbočena konica

Ne moti te, da si moraš umazati roke, če želiš opraviti določeno delo, saj te bolj nervira dejstvo, da ne bi dokončala nečesa, kar si začela. Tvoja radovednost ne pozna meja, zato si tudi nikoli ne bojiš postaviti vprašanja ali tvegati, zaradi česar si bila kot otrok velikokrat v težavah. Kot odraslo osebo pa so te te kvalitete pripeljale do tega, da dobiš kar hočeš na poslovnem področju ter v zasebnem in družabnem življenju.

Ostre poševne stranice

Pametna in zapeljiva, že po naravi si dobra spogledljivka – lastnosti, ki ti jih prijateljice najbolj zavidajo. Ko si na počitnicah, raje kot samo poležavaš ob bazenu ali morju, počneš najbolj nore in zanimive aktivnosti. Ljudje si včasih mislijo, da si domišljava, ampak ti sama zase veš, kdo si in ponosna si na svoje dosežke. Zelo si dobra tudi v karaokah.

Ukrivljena in špičasta konica

Ko si bila majhna so se ljudje v trenutku zaljubili vate in to se nadaljuje tudi v odraslem obdobju. Razdajaš ogromno ljubezni in rada pomagaš. Si neverjetno ustvarjalna, kar je čudovito, vendar si včasih naložiš preveč bremen na rame. Rada imaš vse živali, najljubši pa so ti psi, prav zaradi pozitivne in zabavne energije ter brezpogojne zvestobe – lastnosti, ki jih ceniš tudi pri sebi.

Ostra poševna konica

Karizmatična in ambiciozna, že od nekdaj rojena za vodjo. Na zabavah – ki jih zelo rada organiziraš in se jih udeležuješ – si vedno v središču pozornosti, saj vse prisotne zelo rada zabavaš in nasmejiš do solz. Tvoja želja, da imaš nadzor nad vsem, je včasih moteča za ljudi okoli tebe, vendar brez dvoma vedno stvari spelješ do konca. Ogromno ti pomenijo družina, prijatelji in tudi sodelavci.