Domov » Lepota & zdravje » Kaj počne Julia Roberts, da pri 52-ih izgleda stara 32

Kaj počne Julia Roberts, da pri 52-ih izgleda stara 32

Lepota & zdravjeNega
Kaj počne Julia Roberts, da pri 52-ih izgleda stara 32
📷 Profimedia

Uporablja tudi priljubljeno živilo!

Julia Roberts je v zabavni industriji že vse od poznih 80-ih in iskreno, že od nekdaj izgleda skorajda brezhibno. Ampak kaj priljubljena igralka počne, da še vedno izgledala tako mladostno? Lancômova ambasadorka seveda obožuje njihove izdelke, vendar pa ima v rokavu še nekaj nasvetov za dosego njene sijoče kože.

Nikoli ne pozabi na nanos kreme z zaščitnim faktorjem

Julijin Instagram je poln fotografij nje in njenih otrok, ki se radi zabavajo na soncu. Leta 2017 je za People povedala: “Kot odgovoren starš s tremi otroki, ki so radi na prostem, se popolnoma zanašam na dobro sončno kremo.” V bolj aktivnih dneh uporablja kremo Shade SPF 30, saj “deluje ne glede na to, koliko se prepotimo ali koliko časa preživimo v vodi! Čarobna je.”

Spat gre vedno s čistim obrazom

Julia je zagovornica tega, da je treba ličila pred spanjem vedno odstraniti z obraza. Za revijo Viva je razkrila, da je odstranjevalec ličil za oči Lancôme Bi-Facil Double-Action Eye Makeup Remover že dolga leta njen favorit. “Velikokrat si zvečer odstraniš ličila z oči, naslednje jutro pa se zbudiš in izgledaš, kot da si se že naličila! Ampak ta formula odstrani čisto vsa ličila.”

Ne pozabi na vlaženje

Mati treh otrok se počuti “navlaženo in sveže”, je povedala za Allure. Ampak njen obraz ni njen edini fokus vlaženja – tudi rokam in nogam daje veliko pozornosti. “Moje roke postanejo zelo suhe zaradi pomivanja veliko posode,” je razkrila, eden od njenih najljubših izdelkov pa je Absolute Hand. “To je kot maslo – tako vlažilno in obnavljajoče,” je povedala za Hollywood Life. Uporablja pa tudi ekstra deviško oljčno olje, ki ga nanaša na obraz in lase. Vogue Italia je poročala, da ustvari emulgirano mešanico ekstra deviškega oljčnega olja z malo tople vode in jo kot masko pusti delovati približno pol ure.

Lepotno rutino ohranja minimalistično

Ko jo je Viva vprašala, ali je njena lepotna rutina enostavna ali zahtevna, je odgovorila: “Enostavna, vsekakor bi lahko bila malo bolj zahtevna.” Dodala je: “Na običajen dan si bom samo umila zobe, umila obraz in nanesla kremo za sončenje. Sem zaposlena mama, včasih pa sončno kremo nanesem le na otroke in sem zunaj in se mi opeče nos. Bolj se moram potruditi in poskrbeti zase.” Razkrila je tudi, da vsakodnevno uporablja Lancôme-ov Mousse Radiance Clarifying Self-foaming Cleanser, ki čisti lase.

Hrano uživa zavedno

Ni skrivnost, da prehrana prispeva k izgledu kože in Julia se popolnoma zaveda tega. Za Toronto Sun je povedala: “Vsekakor se trudimo jesti zavedno,” je pojasnila. “Vedno govorim svojim otrokom: ‘Morate jesti dobre stvari, če želite imeti dobre stvari’.” Poleg tega pa je njen najboljši nasvet tudi: “Ostanite mirni, pijte vodo, spite in bodite veseli.”