Kaj se dogaja z zobmi Britney Spears?

Britney Spears je debitirala kot najstniška pop senzacija v devetdesetih letih prejšnjega stoletja in prevzela svet s svojimi energičnimi plesnimi gibi ter igrivo, optimistično glasbo. Njene pesmi so se redno uvrščale na vrhove lestvic in ji prinesle naziv princesa popa skupaj s predano bazo oboževalcev z vsega sveta. Njeni najbolj zvesti oboževalci so spremljali vse to, vključno s poroko Britney s Samom Asgharijem in slavnim koncem njenega 13-letnega konzervatorstva.

Britney je bila tudi že od nekdaj znana po sijočem, belem nasmehu, ki je izstopal iz množice nadobudnih pevcev, ki so na glasbeno sceno vstopili v istem času kot Britney.

Zdaj pa je ta njen nasmeh postal središče niza nenavadnih teorij. Pozorni oboževalci so pred kratkim opazili, da njen nasmeh ni več tako popoln in da se med zobmi pojavlja vse več prostorov, zaradi česar nekateri njeni sledilci celo menijo, da Britney sploh ni več Britney, ampak nekdo drug.

Bizarne teorije zarote niso nič novega, a teorija o zobeh Britney Spears je morda med redkimi, ki imajo dejanske fotografske dokaze, ki to podpirajo. Dokaz lahko najdemo kar na njenem Instagram profilu. Čeprav so prostori med zobmi majhni in povsem naravni, se nekateri oboževalci kljub temu sprašujejo, ali na Instagramu gledajo pravo pop zvezdnico ali prepričljivo dvojnico.

Kljub temu pa je najbolj verjetna teorija od vseh ta, ki izvira od nekoga, ki je popravljal njene zobe. Dr. Kevin Sands, znan kot “zobozdravnik 90210”, je odgovoren za popolne nasmehe mnogih hollywoodskih zvezdnikov. Svoje fotografije s slavnimi celo deli na spletni strani svoje zobozdravstvene ordinacije in na eni fotografiji pozira tudi z Britney. Napis ob fotografiji govori o luskah – postopek, pri katerem se uporablja močan smolni material za popravljanje “prostorov, odkruškov, deformiranih zob in razpokanih zob.” Po mnenju strokovnjakov za zobozdravstveno oskrbo pri Colgateu lahko luske trajajo od tri do 10 let in kot je razvidno iz nedavnih fotografij, obstaja velika verjetnost, da je Britney pred časom opravila poseg, nato pa ni uspela posega obnoviti.