Domov » Zanimivosti » Kaj tvoj prstni odtis razkriva o tebi

Kaj tvoj prstni odtis razkriva o tebi

Zanimivosti
Kaj tvoj prstni odtis razkriva o tebi
📷 Profimedia

Kot že veš, ima vsak človek na svetu svoj originalen prstni odtis, vendar pa lahko kjub temu vse prstne odtise razdelimo v tri skupine, ki razkrivajo, kakšne osebnosti smo. Beri naprej in izvedela boš, kakšna si ti.

(Profimedia)

Krivulje – Duracell zajček

Če so linije na tvojem prstu ukrivljene tako kot te, ki so desno na fotografiji, potem si oseba, ki je konstantno zasedena in polna energije. Točno taka kot Duracell zajček. Si tudi ljubiteljica kulture, tvoj Insta profil pa je poln fotografij umetnosti in uživanja piva. Si izjemno zvesta in verjetno imata s tvojo najboljšo kolegico skrivnostni pozdrav z rokami. Si tudi zelo samozavestna in vase verjameš skoraj glede vsega, česar se lotiš. Zelo dobra si v sprejemanju hitrih odločitev in nikoli te ne zmedejo mnenja drugih ljudi. Vedno trdno stojiš za svojimi odločitvami, zaradi česar se pogosto zgodi, da ne vidiš perspektive drugih ljudi.

Zanke – Ležerna obsedenka z zdravim načinom življenja

Če so linije na tvojem prstu zankaste, kakršne so levo na fotografiji, potem si tako zelo ležerna, da si že skoraj horizontalna. Tvoji prijatelji bi te opisali kot mirno, spokojno, sproščeno, toplo in čustveno odprto osebo. Ena od tvojih najboljših lastnosti je, da imaš veliko empatije, kar ti olajša sklepanje (in obdržanje) prijateljstev. Čeprav si precej odgovorna, na začetku težko narediš prvi korak. Si v dobri formi in obožuješ zdrav način življenja. Tvoj edini problem je, da se ti zdi služba dolgočasna in predolga.

Vrtinec – Samotarski volk

Če so linije na tvojem prstnem odtisu bolj vrtičnaste kot zankaste, potem si verjetno že ugotovila, da si zelo temperamentna in te stvari hitro spravijo s tira. Si samostojna in pogosto raje skrivaš svoje občutke, kot da bi se odprla drugim ljudem. Morda si ugotovila tudi, da si dobra v začenjanju stvari, težko pa jih tudi dokončaš, kar je odraz tvoje nepredvidljive narave. Čeprav morda nisi najbolj zanesljiv karakter, precej enostavno analiziraš okolico in to izkoristiš v svojo korist. Že po naravi si zelo neodvisna, tvoje nezaupanje do drugih pa te dela samotarskega volka. Ampak, ko spoznaš določeno osebo, si ji zvesta do konca. Poleg tega pa si tudi zelo duhovita in talentirana.