Domov » Moda & stil » Kaj tvoj zimski plašč razkriva o tebi

Kaj tvoj zimski plašč razkriva o tebi

Moda & stil
Kaj tvoj zimski plašč razkriva o tebi
📷 Micah Gianneli

Če ti je všeč ali ne, prišla je sezona toplih plaščev. Za izboljšanje razpoloženja, medtem ko zmrzujemo, si za zabavo poglejmo nekaj o izbiri vrhnjih oblačil in kaj razkrivajo o nas, ne glede na to, ali nosimo puhovko, teddy plašč ali trenčkot.

Teddy plašč: Verjetno imaš Instagram moža

Med razpravami s prijateljicami o tem, katera od sester Hadid bi bila in občudovanjem fotografij romantičnega razmerja med Camilo Cabello in Shawnom Mendesom, verjetno gledaš YouTube videe o tem, kako se naličiti kot francosko dekle. Matcho piješ zato, ker tako lepo izgleda in tvoja sanjska kariera je biti “influencerka”.

Plašč iz H&Ma: Si zelo preprosta in to ti je všeč

Že res da ima vsaka tretja punca na sebi enak plašč kot ti, ampak le kdo bi se lahko uprl tej ugodni ceni? Rada se družiš s prijatelji in najraje ješ zunaj.

Trenčkot: Si Meghan Markle, ki se pretvarja, da nikoli ni nastopila v šovu “Deal or No Deal”

Sanjariš o Londonu, ‘kapsulsko’ garderobo pa si imela še preden je večina ljudi vedela zanjo. Si “mama” svoji skupini prijateljic in tvoja najljubša članica kraljeve družine je Meghan Markle.

Plašč iz umetnega krzna: Si najbolj nora prijateljica iz serije

Tvoja osebnost je 50-odstotna Hudičevka v Pradi, iz shranjenih modnih revij pa bi lahko naredila že Eiffelov stolp. Včasih si nosila plašč z leopardjim vzorcem, zdaj pa si presedlala na nekaj bolj modnega.

Puhovka: Veš, za kaj gre

Dovolj imaš te zime.