fbpx

Kaj vse je na svojem telesu popravila Megan Fox

Megan Fox je v svojem novem intervjuju spregovorila o marsičem, med drugim tudi o tem, kaj vse je popravila na svojem telesu.

37-letna igralka je bila gostja v podkastu Call Her Daddy, v katerem je razkrila vse plastične operacije, ki jih je opravila ter zanikala nekatere druge postopke.

“Nikoli nisem oprvila kakršnega koli liftinga obraza, nobenega stranskega dviga obrvi, čeprav bi si ga želela! Nobenega rednega dvigovanja obrvi, nikoli nisem naredila tega. Sem raziskala o tem. To ni zaradi neke moralne stvari, samo resnično ne verjamem, da deluje, in tudi bojim se, da bi vse čudno izpadlo, ko bi morala imeti lifting obraza.”

Povedala je tudi, da nikoli ni odstranila bukalne maščobe z lic, kar je trend zadnjih nekaj let.

“Nikoli si ne bom dala odstraniti maščobe … Sem zelo vitka oseba, ki nima dovolj telesne maščobe ali maščobe na obrazu, zato bom vedno samo vnašala maščobo.”

Nadaljevala je: “Nikoli ne bom vzela maščobe ven, kar me vodi do tega, da nikoli nisem imela nobene liposukcije ali oblikovanja telesa ali česa podobnega.”

Povedala je tudi, da ni imela brazilskega dviga zadnjice, vendar je dodala: “Če bi lahko, bi. Nimam dodatne telesne maščobe. Če bi lahko, bi to naredila.”

Nato pa je Megan potrdila povečanje prsi. “Moje prsi so umetne od mojega 21. ali 22. leta. Naredila sem si jih med prvim in drugim Transformerjem. Ampak naredila sem jih konzervativno.”

“Jaz, vedno tista deklica, ki se je gledala v ogledalu in rekla ‘Kje so moje joške?’ Vedno sem si želela velike joške. Tako da s prvim delom nisem bila zadovoljna,” je nadaljevala.

Dodala je: “Dala sem jih popraviti, ko sem končala z dojenjem svojih otrok, ker ne vem, kam so šle, a so šle. Potem sem jih morala pred kratkim dati ponovno narediti, ker v prvem nizu nisem imela dovolj telesne maščobe, da bi jo prekrila – videlo se je, kako valoviti vsadki.”

Dodala je: “Ne maram operacij – moje telo se ne odziva dobro na splošno anestezijo – in zato, ko grem na operacijo, je to zelo velika stvar.”

Megan je nadaljevala: “Iti pod anestezijo je tveganje za tvoje življenje. Torej, ko sem se morala prijaviti za to serijo, sem rekla: ‘Poglejte, če me boste uspavali, če bom dva meseca bolna zaradi splošne anestezije … bolje, da se zbudim z največjimi prsmi, ki jih lahko narediš na mojemu telesu. In to je tisto, kar je rekel, da bo storil. In niti niso tako velike. So 32D, kar ni tako veliko, na mojem telesu samo izgledajo velike, ker je moje telo majhno.”

Dodala je: “Ampak če bi lahko imela večje, bi jih dala povečati, ker ne maram operacij in dejstvo, da sem to morala narediti, sem si rekla, da hočem nagrado za trpljenje, skozi katerega moram iti – nočem se zbuditi s polno košarico B.’ V tem ni nobenega je****ga smisla, tega ne bom naredila.”

“Želela sem joškice. Ne zanima me, kaj je v trendu, dajte mi striptizetske joške iz leta 1990. In naredil jih je,” je povedala.

Druga stvar, ki si jo je Megan popravila, je nos. “Nos sem si popravila, ko sem bila v zgodnjih 20-ih. To je nekaj, za kar so mi očitali, da sem imela šest, sedem, osem operacij nosu. To je nemogoče. Nisem bila na rinoplastiki od svojega … 23. leta. Minilo je dobro desetletje,” je dejala.

Megan je nato priznala še, da uporablja polnila, botoks in en skrivnostni postopek. Voditeljica Alex je nato vprašala, ali je imela polnilo in botoks, na kar je Megan odgovorila: “Ja, to je to. Prav?”

Dodala je, da je naredila še nekaj, a tega ne bo razkrila: “Ena stvar, ki sem jo naredila, je skrivnost. In to ni znana plastična operacija. Ljudje zares ne vedo za to.”

“Kirurško ni tako veliko. Ko gre za laserje in podobne stvari, sem naredila vse, kar si lahko zamislite. Ne razumem smisla sramotiti ljudi, ker si nekaj naredijo,” je rekla Megan.