Domov » Lepota & zdravje » Kako do večjih, bolj polnih ustnic v samo 30-ih sekundah

Kako do večjih, bolj polnih ustnic v samo 30-ih sekundah

Lepota & zdravjeLičenje
Kako do večjih, bolj polnih ustnic v samo 30-ih sekundah
📷 Profimedia

Le katera si ne želi večjih ustnic. In čeprav bi si jih lahko dala povečati s polnili, to ni vedno opcija (nekatere se pač noro bojimo injekcij!). Pa to pomeni, da boš za vedno obsojena na majhne ustnice? Nikakor ne! S tehniko ličenja, ki jo obožujejo vsi umetniki ličenja bodo tudi tvoje ustnice sočne in polne. Tehnika se imenjuje ‘kontura ustnic’ in je veliko lažja kot si morda misliš. V samo treh korakih in z odtenki, ki jih imaš že doma, boš ustvarila ustnice, ki si si jih vedno želela.

1. Vzemi dva svinčnika za obrobo ustnic: svetlejšega in temnejšega. Lahko bi sicer uporabila tudi dva različna odtenka šmink, vendar boš s svinčnikom lahko precej bolj natančna. S svetlejšim svinčnikom obrobi in zapolni ustnice.

2. Temnejši svinčnik nanesi na zunanje kotičke ustnic (zgornje in spodnje ustnice) in ga subtilno blendaj proti notranjemu delu ustnic, da se oba odtenka svičnikov zlijeta skupaj. S temenjšim svinčnikom z vsake strani zapolni približno 1/3 spodnje ustnice, sredino ustnice pa pusti svetlo.

3. S pomočjo prstne blazinice zablendaj robove ustnic. Za še bolj dramatičen učinek nanesi na sredino ustnic več svetlejšega odtenka ali pa še malo potemni kotičke ustnic.

Celotni postopek si lahko ogledaš tudi v videu spodaj: